Следва

Back to Future: Rachel Zoe Resort 2013

NEWS: Лимитираните маратонки на Кание Уест достигнаха рекордните 90 хиляди долара

Официалната цена за чифт е 245 долара...

 

All fashion преди 11 години

Икономиката може да е разклатена, но това не може да спре феновете на Кание Уест и колекционерите на маратонки (бел.ред. вижте интервюто на Делян и Марияна от магазин BLOCK, в което те говорят за Sneaker културата и хората, които са готови на всичко, за да си вземат най-новия модел кецове първи).
 

Всички те нямат търпение да се сдобият с новите лимитирани обувки на рапъра, които той пуска съвместно с Nike тази събота на пазара. Те носят името Air Yeezy 2 и са на официална цена от 245 долара.


Преди маратонките да бъдат официално пуснати в продажба, само няколко на брой се оказаха щастливците, които са имали възможността да поръчат предварително по чифт от тях. Разбира се, не закъсняха и онлайн наддаванията. В интернет още неизлезлите маратонките вече могат да бъдат купени, а в сряда, цената им в eBAY достигна до рекордните $ 89.100. Съществуват и други по-ниски оферти, но те са в диапазон $ 3,000 - $ 5,000, което също не ни се струва малко.

Явно не само жените имат слабост към обувки, защото както става ясно и мъжете са склонни да пръскат луди пари за тях. Всъщност неотдавна американският рапър пусна на пазара и дамски обувки, но те достигнаха цена от "само" 3600 долара...


Ех, тези обувки...

 

 

More All fashion