Следва

Дизайн за вдъхновение: Райското кътче Chanel на остров Капри

Какво да сложим в куфара за почивка през уикенда

Избираме три варианта за бягство от натовареното ежедневие, като за всеки от тях имаме съответните необходими вещи, които задължително трябва да вземем...

All About Life преди 11 години

Да е близо, само да не е в града. Планът за бягство в най-горещия уикенд от месец юни е ясен - там където асфалтът не се е нажежил до пълно разтопяване.

За два дена не можем да се насладим на пълноценна почивка, но пък усещането, че си на път е несравнимо и е далеч по-приемлив вариант от обикновен уикенд в града.

Избираме три варианта за бягство от натовареното ежедневие, като за всеки от тях имаме съответните необходими вещи, които задължително трябва да вземем.

План номер 1: Почивка в СПА-курорт


За всички дами, които обожават да се поглезят в края на работната седмица, най-подходящ вариант за почивка е СПА-курорт. Приятните масажи, джакузи и сауна са истински рай за всяка от нас и с мечтаните процедури ще забравим за умората на мига.
Преди всичко за тази почивка ни е нужен лек и удобен куфар.



Най-подходящ е новият модел Samsonite Essensis. Моделът е направен от макролон поликарбонат, който е изключително здрава и същевременно много лека сплав. Допълнително притежава филм, който да запази по-дълго добрия вид на куфара, което е изключително важно за цялостния ни вид, когато сме на път. А флоралните мотиви правят моделът да изглежда истински закачливо и кокетно. От трите цвята, в които се предлага - кафе, слонова кост и бургунди можем да си изберем кой най-много ще пасва на ваканционното ни настроение.

Преди всичко в него е добре да сложим любимия бански и лека рокля, която да обличаме при пребиваването в хотела. Няма значение дали роклята е мини или макси, стига да създава онова леко и приятно усещане, сякаш сме без нея.



План номер 2: Разходка в планината

Ако пък искаме да се порадваме на зеленина и чист въздух, най-удачното решение е разходка в планината и приятна почивка в малка китна хижа. Това е избор, който може би е свързан и с походи или поне лека разходка, ако пътуването до хижата е с кола. Затова ни трябват удобни дрехи и обувки, но преди всичко – компактен куфар, в който да ги сложим. Предпочитаме сак на колела Samsonite Metatrack, който не притежава фиксирана форма, а в зависимост от обема багаж, пристягайки коланите към него, можем да придадем желаната форма и размер на сака. Така не е необходимо да носим полупразен сак, в който дрехите свободно ще се движат и мачкат. На това му се казва удобство без грижи.



В него можем да добавим един удобни спортни обувки или просто любимите си кецове, анцуг и джинси. В планината удобството е на първо място, но не пречи да сме готини дори и там.



План номер 3: Пътуване до близък град


Това е може би най-лесният план. Скачаме в колата и избираме произволен град, който да разгледаме през заветните два дена. Не ни е нужно много, затова избираме т.нар. чанта за уикенд - Samsonite Finder, я която можем да вземем лаптопа и малко, но достатъчно багаж за почивните дни.



Компактната чанта може да събере няколко удобни тениски и слънчеви очила, необходими за разходките из града.



Ето така вече знаем какво е най-необходимото, което трябва да вземем с нас при почивката ни през уикенда.

Виж още: 

Експертът говори: Как да си изберем точния куфар

Спокойното пътуване – Мисия възможна

Очаквано добра комбинация: Samsonite и горчица




 

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 4 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.