Следва

Спечели BIODERMA!!! Ден 10-ти. 3 слънцезащитни продукта за деца

Кой спечели продукти за мазна и акнеична кожа на BIODERMA, ден 9-ти

Здравейте, аз съм на 26 години и преди време ми се появи проблем с кожата на лицето в следствие на което ми...

Hair преди 11 години

Sebium Gel moussant
Ежедневна хигиенна грижа за мазна, акнеична и смесена кожа
Мария Василева


"Здравейте, аз съм на 26 години и преди време ми се появи проблем с кожата на лицето в следствие на което ми излизаха много пъпки които не само, че много трудно минаваха но и оставаха петна. Използвах какви ли не продукти и никои един от тях не помагаше, докато не реших да си купя продуктите на вашата марка. Видимо още след първите третирания на кожата ми тя придоби една свежест и след няколко месечно лечение започнаха пъпките да се скриват и да стават все по малко. Необходим ми е този продукт за да мога да изчистя лицето си не само от малкото останали пъпки, а и от последвалите ги петна. Но дори и да не спечеля аз искам да изкажа моите поздравления за тази успешна козметика."

Sebium H2O, Мицеларен разтвор за мазна, акнеична и кожа от смесен тип 
Гергана Терзиева


"Sebium H2O, Мицеларен разтвор за мазна, акнеична и кожа от смесен тип, е подходящ за мен защото с нито един продук до сега не съм усещала лицето си почистено наистина! Не изсушава кожата, вярно е! Освен това ниамам нужда от крем след това."

Sebium Pain
Донка Ботева


"Моят избор е Sebium pain. Изборът не е за мен, а за дъщеря ми, която е на 28г.! Искам да й направя един хубав подарък за лятото с надеждата, че ще допринеса за комфорта на проблемната й кожа. Тя е смесена, склонна към образуване на комедони и акне! Понякога има ниско самочувствие от тези недостатъци по кожата. Продуктът освен че ще спомогне за възвръщане на комфорта на кожата, ще я зареди и с повече вяра в борбата с тези недостатъци."

 

More from View Sofia

More Hair