Следва

Как приключи страхотната 10-дневна игра на ViewSofia и BIODERMA с близо 30 невероятни подаръка. И кой спечели в последния ден

Спечели BIODERMA!!! Ден 10-ти. 3 слънцезащитни продукта за деца

Преди 9 дни започнахме игра с всекидневно участие за изключителните продукти на една от любимите ни ...

Body преди 11 години

Преди 9 дни започнахме игра с всекидневно участие за изключителните продукти на една от любимите ни козметични компании BIODERMA. Тук, в Item of the day, в продължение на 10 дни, ще ти представяме по три продукта на изключителната френска дерматологична марка, всеки с конкретна специфика и характеристики, които можеш да прочетеш приложени към снимката на всеки продукт. 

За да се включиш, помисли кой от тях би бил най-подходящ за нуждите на твоята кожа и ни изпрати мейл на [email protected], в който освен, че ще посочиш имена, години и населено място, ще аргументираш накратко защо смяташ, че твоята кожа се нуждае точно от дадения продукт, който избираш, точно в този момент.

На следващия ден с представянето на новите три продукта, съобщаваме и имената на спечелилите: 

Ето кои са печелившите от ден 9-ти>>

A днешната селекция подаръци включва 3 слънцезащитни продукта ЗА ДЕЦА:

Photoderm KID Spray /
Много висока защита UVA 36 (PPD)

Фотозащитен продукт за деца за лице и тяло.

Филтриращата система на Photoderm KID’s anti UVA-UVB предпазва деликатната детска кожа. Изключителният патентован комплекс Cellular Bioprotection®, подсилен с Peptide C, допринася за оптимална защита на клетките на кожата. Не предизвиква появата на комедони. Фотостабилен. Отлична поносимост.

Нанесете обилно и равномерно преди излагане на слънце. Повторете апликацията след плуване, триене с кърпа или спорт. Не излагайте бебетата и децата на действието на слънчевите лъчи. Прекомерното излагане на слънце е вредно за здравето.














Photoderm KID MILK
SPF 50+/UVA 38 Фотозащитен продукт за деца за лице и тяло.

Гарантира оптимална, хомогенна и постоянна защита.

Предпазва клетъчната ДНК от увреждащото влияние на UV лъчите чрез обединението на Bioprotection® Cellulaire комплекс с Полипептид С. Светлосиният цвят на млякото позволява видимо нанасяне върху лицето и тялото, което гарантира оптимална защита.

Цветът изчезва веднага след приложението.

Не оставя следи. Хипоалергенен. Водоустойчив. Фотостабилен.

Нанесете Photoderm Milk равномерно върху внимателно подсушена кожа. Повторете апликацията на всеки два часа или след изтриване, изпотяване или влизане във вода.




ABCDerm Solaire
ABCDERM Solaire слънцезащитен минерален крем SPF 50+ е специално създаден да защитава лицето и тялото на децата от слънцето.


ABCDERM Solaire слънцезащитен минерален крем SPF 50+ защитава от изгаряне и предпазва от непоносимост към слънцето благодарение на неговата максимална ефективност срещу UVB лъчите и ненадминатото му действие срещу UVA лъчите. Неговата минерална формула намалява ниска от непоносимост, причинена от употребата на химични филтри. Изключителният патент Cellular Bioprotecion осигурява максимална защита за клетките на кожата. Флуидна текстура. Отлична толерантност. Без парабен. Без химични филтри. Без аромат. Хипоалергенен. Водоустойчив.

Нанесете равномерно и обилно преди излагане на слънце. Нанасяйте повторно на всеки 2 часа и след влизане във вода или подсушаване с кърпа.

Не излагайте бебета и малки деца на действието на слънчевите лъчи. Слагайте шапка, слънчеви очила и тениска. избягвайте излагането на слънце между 11 и 15 часа. Прекаленото излагане на слънце може да навреди на тяхното здраве.
 

More from View Sofia

More Body