Следва

Изключителен чифт Prada във View Sofia Shop

Петъчна доза СЕКС: Футболна любов, но не към футбола...

Да живее Европейското! Само внимавайте да не предозирате...

All fashion преди 11 години

Ясно е като бял ден! От днес всичко ще е футбол! 18-тото европейско първенство по футбол започва след няколко часа, а точно на 1-ви юли ще разберем и кой ще е футболният господар на Стария континент за следващите четири години.


Но докато запалянковци и фенове са заети със залагания за това кой отбор ще стане шампион, в този петъчен следобед ние си намерихме мнооого по-интересно занимание. Седнахме, поразгледахме малко за какво става на въпрос в този футболен форум и направо се загубихме в огромния каталог от прекрасно изглеждащи мъже.

368 различни мъжки присъствия - небрежни, спортни, елегантни, модерни, стилни, градски, ретро, спортно-елегантни, черни, бели, грозни, чаровни, красиви, горещи... всякакви! Такива, от които фантазиите ни са продължителни и детайлни и дори надскачат границите на реалното, също и такива, с които дори не можем, а и не искаме да си се представим. И истината е, че не за тези вторите ще си говорим, а за точно едни определени петима, които класирахме в личен ТОП дълбоко в мислите си и съвсем наяве тук!

Петима футболисти, за които едва ли темата жени, а и жените като цяло, в момента имат място в дневния им ред. Но пък нали тръпката е в нереалното и непостижимото, така че какво може да ни спре да си ги представяме и да си го представяме... този галактически, митичен, легендарен и изпепеляващ секс с някой от тях.

Спокойно, ние взимаме само един, а останалите ще ти ги оставим на теб, за да избереш от тях, когото пожелаеш. Споделяй тези момчета и с други приятелки, мисли ги, сънувай ги, гледай ги... докато се правиш, че гледаш футбол! И не се притеснявай, че някой може да те заподозре. Мъжете вече са тотално обсебени от предстоящия турнир. Какво ни остава да кажем освен... да живее Европейското! Само внимавай да не предозираш... 


Той е рус, той е италианец, а опасният му чар безпроблемно го вкара в този кратък списък. Името му е Федерико Балзарети.


Гръцки Бог или пък вратаря на Гърция, представяме ти Александрос Цорвас.


Тук идва и испанската армада: Фернандо Торес от Испания.


Няма как и без едно немско присъствие. Най-важният играч в националния отбор на Германия Бастиян Швайнщайгер

 

 

Не сме го забравили, но бяхме сигурни, че него е излишно да ти го представяме. На първата снимка в цялата си прелест е Кристиано Роналдо. Но него си го знаем, той отдавна обича да попада в такива класации... 

 




 

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 8 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.