Следва

11 юни, понеделник

Седмичен ХОРОСКОП - 11 - 17 юни

Тази седмица отново ще те върне към сложни въпроси в отношенията с любимия човек, които не са били решени...

Astro преди 11 години

 ОВЕН 21.03 – 20.04

Направи нещо мило, нещо романтично!


Тази седмица отново ще те върне към сложни въпроси в отношенията с любимия човек, които не са били решени до край преди. Запази търпение, такт и разбиране, ако искаш да продължи връзката ви, в противен случай ще започне да се руши. Заслужава си да помислиш за поне една романтична вечеря. Почивните дни са подходящи за това, не забравяй за свещите и свещниците.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Не се отказвай от удоволствието!


Необходимо е добре да се погрижиш за себе си. Не се отказвай от нищо – ако ти се иска да се поглезиш във вана или в масажен салон – направи го! Запомни, че тази седмица само това, което ти доставя искрено удоволствие ще има полза за теб. За съжаление ако храненето представлява удоволствие за теб, ще се наложи тук да проявиш волята си. От мазното най-добре се откажи, а в кафето добавяй само обезмаслено мляко. В личния си живот прояви повече увереност в собствената си неотразимост.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Намери време за себе си!


Твоето участие в събитията през тази седмица може да е незабелязано, но ще бъде много важно. От теб се изисква отговорност и способност да държиш ситуацията под контрол. В последно време е възможно да се чувстваш зле, защото ти се струва, че не всичко върви така, както трябва. Може би отделяш малко време за себе си. Опитай се да отложиш всички дела за няколко дни и посети солариум или козметичен салон. Организирай си дълги разходки или релаксирай у дома с хубава книга и класическа музика. В личен план ти предстои среща с миналото – ще се събудят заспали чувства. Така че не е лошо да преосмислиш имиджа си, за да се държиш уверено и непринудено.

РАК 22.06 – 23.07

Изненадай със стила си!


Всички огорченията ще останат на заден план, проблемите ще започнат да изчезват от само себе си. В неделя е вероятна приятна среща, която може да промени съдбата ти. Ако тази седмица искаш да направиш впечатление на някой представител на противоположния пол, звездите те съветват да постъпиш смело и да се появиш в неочакван за теб облик. Например, ако предпочиташ класическия стил, подчертай достойнствата на фигурата си със спортен силует. Ако обикновено избираш дрехи casual, избери строг костюм. Към такава промяна никой няма да остане равнодушен.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Външността е огледало на вътрешното състояние!


Седмицата ще ти донесе творческо вдъхновение – ще почувстваш прилив на енергия, практически всички замисли ще ти се осъществяват. Използвай това и се опитай да разрешиш назрелите проблеми. Може да имаш усещането, че не изглеждаш добре, но в действителност с външността ти всичко е наред, проблемите идват от собствената ти самооценка. Ще се наложи да се замислиш как да подобриш представата за себе си.
В личен план укроти претенциите си. Постарай се да разгледаш сериозно чувствата и отношенията си. Помисли реалистично за своето бъдеще и за нееднозначните си отношения с любимия.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Позитивното е храна за душата!


Първата половина на седмицата е идеална за отдих и релаксация. Може да отидеш на басейн, минерална баня, сауна, да посетиш масажен салон, да направиш някакви водни процедури. През втората половина на седмицата е по-добре е да си останеш вкъщи и да помислиш как най-добре да отговориш на потребностите си. Периодът е подходящ да останеш насаме със себе си и да подредиш вътрешния си свят.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Не се отказвай!


От твоята обаятелност и способност да правиш компромиси, както и да намираш решения на стари проблеми ще зависи по нататъшното развитие на взаимоотношенията ти. Бъди отстъпчив, но дай възможност ясно да се разбере позицията ти. През втората половина на седмицата избягвай излишния консерватизъм и принципната упоритост. Сега е по-добре да търсиш общ език и ако не си готов за такъв контакт едва ли нещо ще се получи. Нежеланието да изслушваш събеседника си може да се окаже главно препятствие към успеха. Внимавай зад волана и по време на спортни тренировки!

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Бъди внимателен!


Споделяй опит и знания, връщай дългове и приключвай с решаването на лични проблеми. Във всичко проявявай внимание и благородство, съсредоточи се върху важното, не губи сили за второстепенни въпроси и дреболии. В личен план бъди внимателен с новите запознанства. В сряда може да срещнеш човек, който да сметнеш за много привлекателен, но първото впечатление често е измамно. Внимавай, за да не се окаже, че тази седмица е начало на съвсем безперспективни и досадни отношения, от които трудно ще се отървеш.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Позитивни мисли за всеки ден!


Неприятни сюрпризи не ти предстоят и затова може с чиста душа да се отпуснеш и да се наслаждаваш на живота. Едно от важните постижения през седмицата ще бъде преминаването на качествено ниво в отношенията. Не се опитвай да заемеш доминираща позиция – повярвай, да живееш в условия на равноправие е доста по-лесно. Външният ти вид ще зависи от емоционалното ти състояние. Затова е в твой интерес често да си доставяш радост. Купувай си приятни дреболийки – ярко шалче, малко флаконче с парфюм или блокче обичан шоколад – няма да ти струва скъпо, но ще ти повдигне настроението за дълго. И не забравяй да търсиш позитивното във всичко, което те заобикаля.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Сладък живот по време на криза!


През близките няколко дни, направи живота си сладък – в пряк и преносен смисъл. Сега напълно можеш да се поглезиш с парче торта или чаша горещ шоколад – няма да се отрази на килограмите ти. Не се отказвай и от ходене по интересни събития – тази седмица е добре да се повеселиш на пълни обороти. И нека съвестта не те измъчва – ще успееш и с работата да се справиш. Всяко нещо с времето си!

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Запази хладнокръвие!


Не позволявай битовизми да те изкарат от равновесие. Напрежението в началото на седмицата ще отмине неусетно. Интуитивната ти страна ще е силна в средата на седмицата и с лекота ще помагаш на приятели в лошо настроение. Творчески настроения и нов подход към стайлинга ще имат инспириращ ефект за околните. Почивните дни ще ти предложат възможности за релаксация – възползвай се.

РИБИ 20.02 – 20.03

Дилемата е ”разум или чувства” !


Ще се наложи да решаваш в полза на чувствата. На първо място това се отнася до избора на стил. Постъпи така както сметнеш за добре – това е основно условие, за да изглеждаш великолепно. А да се вслушаш в доводите на разума не си струва, тъй като съществува твърде голяма вероятност да сбъркаш. Включи логиката само в случай, че ти се прииска да оставиш в някой бутик твърде голяма сума. Седмицата в личен план е сложна и нееднозначна. Във вторник има вероятност от конфликт с партньора, а в петък или събота предстои интересно запознанство с човек, който ще те привлече с магнетичната си сила.

Сладките близначки Мери Кейт и Ащли Олсън стават любимки с каквото и да се захванат. С почти идентични черти, актрисите от тийнейджърските филми, които взеха и приза за дизайнер на годината на ежегодните награди на американския съвет на дизайнерите (виж), са родени на 13 юни, 1986 година, и в сряда ще празнуват 26-тия си рожден ден.  

Виж още: We love: Чудесната работа на Мери Кейт и Ашли Олсън за собствения им лейбъл The Row

More Astro