Следва

Какво ново - Нов филм за живота на Ив Сен Лоран

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Обожаваме, когато лятото се разтоварва от изобилието на тенденции, цветове и аксесоари, а вместо това, и то...

All fashion преди 11 години

Глътка чист въздух в Union Magazine

Обожаваме, когато лятото се разтоварва от изобилието на тенденции, цветове и аксесоари, а вместо това, и то точно в най-горещите дни, всичко е леко, но вълшебно, в което липсва напъването за нещо съвършено.

Моделът Джес Голд в тези 7 кадъра за пролетно-лятното издание на списание Union, дело на стилиста Сара Бонет и фотографа Ген Кай, играе себе си, не се преобразява с грим или изключителни от котюр рокли, няма го тежкия декор, фонът е индустриален,  усещането е за релакс, а блясъкът е в чистия стайлинг, който се състои от няколко ключиви неща - момичетo, лекотата, градът. 

Виж всички кадри тук>>

Браво на Мери Кейт и Ашли за Elizabeth and James Textile есен-зима 2012

 

Мери Кейт и Ашли Олсън (започваме да харесваме това съчетание) правят много семпъл, включващ само базови неща, дизайн за есенната колекция на Elizabeth and James Textile, в която близначките влагат от духа на необятния и пълен с живот и приключение Ню Йорк Сити, там където комфортът е на пиедестал.

Напълно конвенционални, но така красиви в своята простота, може би защото ни говорят за града, са моделите на скини джинсите в неутрални земни цветове, които сладката Бамби Нортууд Блът облича като лице на линията.

Прекрасно е да усетиш свежия полъх на тази опростена колекция сред разкоша от луксозни брандове и стремежи за красиво и лъскаво, че буквално си почиваш, наблюдавайки тази напълно обикновена линия, следваща класическия силует и необходимостта от гардероб, пълен с базови неща, които да съчетаваш до безкрай.

Виж всички кадри тук>>

Таня Илиева отново е стрийт стайл муза на Гаранс Доре



Случайна гледка от Washington Square Park.

Гаранс среща българския топ модел Таня Илиева, която вече почти година живее и снима в Ню Йорк, защото само този град може да отговори на очакванията за шеметна кариера. И двете правят този красив кадър.

Поредната стрийт стайл снимка на Таня отново ни накара да обожаваме не само успехите й през Океана, но и стила й - построен от най-удобните неща, в тяло на супер модел. 

Цвят в Мексико

 

Думите в тези 20 кадъра, изработени специално за портфолиото на мексиканския модел Рената Масиел дос Сантос за агенция Next Models, са напълно излишни, защото снимките, дело на Jamie Beck & Kevin Burg, говорят сами. 

Ще кажем само, че темата за Мексико, в стила, който познаваме от Фрида Кало, е уцелила горещия момент, в който ни се иска да избягаме точно там в страната, в която животът тече по-бавно, а цветовете и нюансите им са безкрайни. 

Виж цялата сесия тук>>

Ерин Уасон за  сп. Bullett 



Ерин Уасон, прелестна както винаги, е в горещи кадри за сп. Bullett, в които стилистът Мелиса Рубини, я облича с красиви неща от пролетно-летните колекции на Prabal Gurung, Elizabeth and James, Valentino, Versace, Bottega Veneta, Marc Jacobs, Yves Saint Laurent, Balmain.

От снимките гледа сериозното лице на супер модела, филтърът създава илюзията за жега, секс и лукс на едно място. Фотографът е Андрю Уей, благодарение на когото всеки детайл е абсолютно на мястото си. Дори цигарата, забранена и у нас да се пали на обществени места, която внушава самоувереност и женска арогантност.

Виж я тук>>


More All fashion