Следва

American Apparel: Майката на похотливата реклама този път с гей провокация

Б като Библия, Б като Блог

Те са двама. Първият е в дълбокото черно, прави като истински фокусник най-красивата талия. Има дълга-дълга...

All fashion преди 11 години

SHORTS & PEPLUM

Те са двама герои. Първият е в дълбокото черно, прави като истински фокусник най-красивата талия. Има дълга-дълга и потайна история, която наричаме с онова необикновено име винтидж. Иначе се казва пеплум и ролята му това лято е главна. Играе една от най-прекрасните тенденции за 2012-та.

Другият герой не е толкова къс, колкото всеки път си представяме, щом чуем името му, но е страшно секси заради мъжката му кройка. В класическия си цвят за лятото, мек и нежен, защото е направен от памук. Името му е Деним и винаги има специално участие в най-хубавите летни филми.

Героите на този аутфит са и нашите любими.






Иначе техният създател е Mango, a поддържащата роля на очилата Ray-Ban печели нашия „Оскар”.

fashionfillers.com

CH-CH-CHERRY CAKE



Този феноменален черешов кейк, поръсен обилно с плодовете на страстта, много пудра захар и хормони на щастието, има поне 100 причини да го изядеш, но най-важната от тях е, че това може би е най-хубавото нещо, което би могло да се случи на човек в един слънчев следобед.

thepetfanclub.com

Точки тук, Точки там...

Красив ретро мотив, който е интерпретиран приказно от две момичета. 





Едната е Кейко Лин, която романтично носи чорапите на точки с най-нежната рокля и платформите Джефри Кембъл, а другата е британката от Kingdom of Style, която е царица на еклектиката. Прелестни контрасти на старо, ново и алтернативно, на дантела с тишърт с див надпис и нежна верижка на чантата с четиридесетарско бомбе и жестоки платформи.

keikolynn.com

kingdomofstyle

Tribal Prints



Има ли нещо по-лятно от африканския мотив!? Това вдъхновение от стрийт стайла ни показва цялата прелест на този принт и как нещо, което идва от далечни вълнуващи страни, би могло да се превърне в любимия градски тренд.

wheredidugetthat.com

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 5 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.