Следва

Какво обеща и какво изпълни - RoC Anti-cellulte Micro-Actif

Чарлийз и Аврил сe обръснаха! Коя го направи по-добре?

Жени, които са убийствени във войнишки прически и заслужават възхищение...

 

Hair преди 11 години

Напоследък мацките в Холивуд нещо луднаха с внезапните си решения да се лишават от косите си, а техните прически или по-скоро, когато се лишат от такива, винаги са обект на всеобщ интерес. В този ред на мисли ни дойде на ум дали пък това не е една не лоша идея и за нас, с която да посрещнем току-що настъпилото лято. Пък и като се замислите... мадами с бръснати глави си звучи доста секси! 

Всъщност на нас не знаем дали ще ни стои, но трябва да си признаем, че има жени, които са убийствени във войнишки прически и те заслужават възхищение. Не само заради смелостта да се подстрижат, а и заради начина, по който изглеждат толкова горещо, въпреки че са се лишили кажи-речи от голяма част от женствеността си.

Щастливки като цяло, защото плюсовете на отсъствието на коса не са малко. Най-големият е, че ще ни спаси от изключителните горещини през това лято. А колко време пък ще спечелилм, след като не трябва да се занимаваме с косата си...

Всичко започна някога с Деми Мур и Шиниъд О'Конър, които разбиха класациите по един или друг начин, като обръснаха главите си без да се замислят, докато се стигне до половинчатите опити за тази прическа на Кармен Електра, моделката Алис Делал, бившата ''спайска'' Мел Би, Каси, Лурдес дъщерята на Мадона, Риана, Уилоу Смит, майка й Джейда, а от няколко дни и Аврил Лавин. От родните знаменитости пънкарския стил взаимстваха Цветелина Грахич от "Шоуто на Слави", Галена и Николета.


Цветелина Грахич, Галена и Николета



Каси, Риана и Джейда Смит

Атрактивната поп-рок изпълнителка Аврил Лавин дебютира с наполовина обръсната прическа в събота. Облечена в черно кожено яке и раирана фланелка, разбира се, намръщена, тя по-скоро излъчваше тревога с новия си външен вид. Единственото нещо, което можем да си позволим да кажем, е, че с него певицата изглежда доста по-добре, отколкото с предишния, когато прическата й фрапираше с черно боядисания бретон.

Честно казано, една друга звезда като че ли се е справила малко по-добре със задачата. Чарлийз Терон беше забелязана преди дни на разходка в Бевърли Хилс. Тя носеше ефектно борсалино, под коeто нямаше нито едно косъмче от коса, и американските медии веднаха я разконспирираха. Стана ясно, че актрисата е обръснала главата си за ролята в новия филм "Mad Max: Fury Road", който започва да се снима следващия месец в Африка.

Но както казват хората, който си го може, го може и без коса... така че те питаме днес - прическата на коя от двете мацки ти харесва повече? Аврил Лавин или Чарлийз? (можеш да гласуваш в анкетата).
 

Анкета

Чарлийз срещу Аврил. Коя го направи по-добре?

More Hair