Следва

Ароматна паста с горски гъби и билки

Грижа за очите - 10 теста за 10 минути напълно безплатно!

За първи път в България, единствено в оптики Grand Optics и Joy Optics в гр. София, до 30 юни може да направиш безплатен анализ на зрението си, чрез 10 теста за 10 минути...

Health преди 11 години

За първи път в България, единствено в оптики Grand Optics и Joy Optics в гр. София, до 30 юни може да направиш безплатен анализ на зрението си, чрез 10 теста за 10 минути. Анализът се извършва с апарат на водещата в света компания за очен скрийнинг – Essilor Франция. Той помага за определяне състоянието на зрението и е задължителен поне веднъж годишно.

Анализът включва следните десет теста: тест за зрение на далечно разстояние, тест за далекогледство, дуохромен тест, тест за астигматизъм, тест за фория, тест за зрение близко разстояние, тест за стерео зрение, тест за периферно зрение, тест за цветоусещане и тест за контрастно зрение.

По време на кампанията може да се възползваш и от 10-те топ промоции, по случай 10 годишнината на оптики Grand Optics и Joy Optics – взимаш един, получаваш втори продукт безплатно. 

Посрещни горещите дни с нови слънчеви очила или диоптрична рамка на водещи марки като Calvin Klein, Trussardi, Polar, Azzaro, Kwait , стъкла за очила Carl Zeiss, цветни и бели контактни лещи.

www.grandoptics.bg
www.joyoptics.bg

More from View Sofia

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 2 седмици

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.