Следва

Започва третата част на Park Home of Art

Мейси Грей идва отново в България

Надали някой може да забрави благия и секси глас на певицата...

Music преди 11 години

Надали някой може да забрави благия и секси глас на Мейси Грей, който чухме на живо за първи път на родна земя през 2009г. заедно с великолепната и заразяваща енергия на бенда й. Заедно те успяха да вдигнат на крака, препълнената зала 1 на НДК. На 21-ви ноември ще се пренесем още по-нагоре, в зала 3, където очакваме още повече секси хитове, заразителна атмосфера и много танци.


Феновете на Мейси Грей ще могат да чуят хитовете Glad You're Here от албума BIG, Sweet Baby, Do Something, Why Didn't You Call Me, Obvilion, Still и I Cry, както и поразителни кавъри на известни парчета от редица емблематични инди рок, поп и рап банди като Radiohead, Nicole Scherzinger, Yeah Yeah Yeahs, Kanye West, Arcade Fire и много други.
 

Covered e шестият студиен албум на успешната американска певица и актриса, спечелила 2 Грами, 2 МТВ награди и продала повече от 15 милиона албума по света.
 

Билети за концерта на Мейси Грей на 21-ви ноември, в зала 3 на НДК се продават в мрежата на Ивентим. Летният промо билет е на цена от 40лв. През септември и октомври цената на билетите ще бъде 50лв, а през ноември - 60лв.

More Music