Следва

Виолета Марковска се омъжила. Тайно!

"Нарцистично разстройство" клати кариерата на Риана

Приятели на изпълнителката разкриват, че тя се чувства " на предела" и е напълно "изгубена". 24-годишната певица от няколко месеца е под лекарско наблюдение...

 

People of art преди 11 години

Популярността не е за всеки. И това е ясно на всички, но е странно, когато се окаже, че дори и звезди с огромно влияние не издържат на напрежението. През годините сме станали свидетели на много такива, но с днешна дата, обект на обсъждане е Риана.

Кариерата на барбадоската красавица, която през последните 5 години е на върха, започна да се клати и има вероятност скоро и тя, и Риана да се сринат. Експерти твърдят, че поп дивата страда от "нарцистично личностно разстройство", което е вид психологическо заболяване, за което се заговори след поредица от отменени участия на певицата.


Приятели на изпълнителката разкриват, че тя се чувства " на предела" и напълно "изгубена". 24-годишната певица от няколко месеца е в светлината на прожекторите и лекарите вече започнаха да се притесняват за здравословното й състояние. Според близки до звездата, Риана е физически и психически изтощена, а според психолози, анализирали поведението й, певицата може да страда от психично разстройство. То се характеризира в постоянна нужда от внимание и възхищение по всяко време. Така специалистите обясняват поведението на неуморната Риана, която в последно време публикува свои снимки в социалните мрежи от всяко място, където се намира.
 

Миналата седмица певицата трябваше да лети до Лондон по работа, но в последния момент отмени всичките си ангажименти, което отново предизвика слухове за влошено състояние.
 

Миналия месец Риана беше приета в болница заради "изтощение и дехидратация". Една от причините, както се изтъкна тогава, е натовареният й тренировъчен режим.
 

 

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра