Следва

Днес си купихме: Mини пола See By Chloe на минус 50 процента

We love: Бижутата в необичайни форми на Jennifer Fisher

Дженифър Фишър, толкова нежна, колкото са и бижутата й, е била успешен стилист, преди да стане дизайнер...

All fashion преди 11 години

Дженифър Фишър, толкова нежна, колкото са и бижутата й, е била успешен стилист, преди да стане дизайнер. След като облича куп големи телевизионни и холивудски звезди за филмите им, среща мъжа на живота си, нейния съпруг, и напуска слънчевия щат Калифорния, за да заживее с него в Ню Йорк.



Идеята й да прави фина бижутерия и неща, които всеки може да стилизира според своето лично усещане, идва след раждането на сина й, когато Дженифър пожелава името му да стои на висулка, гривна или пръстен, но във форма, която тя пожелае.

Нейните големи странности да претворява всичко според своя личен стил са виновни за създаването на бижутерийния й бранд, когато си прави сама дизайн на висулка с кучешки кокал, върху която добавя името на нейното съкровище - Шейн.

И точно това й носи успех - нестандартната идея да правиш неща, които нямат задължително логическа връзка помежду си, просто са нетипични и различни.



Колекциите й включват хиляди малки и невероятни бижута в неочаквани форми, но не чак авангардни. Като например златна гривна във формата на гръбнак, ключове, зодиакални и сакрални знаци, черепи, патрони, вериги, токи...

Безкрайно много и различни, които заедно, съчетани в няколко реда като гривна, медальон или обеци, никога не могат да се повторят.

Виж още от нея на jenniferfisherjewelry.com

More All fashion