Следва

Who is she?

Петъчна доза СЕКС: Горещи, голи и известни!

Какво по-хубаво от това, освен една секси разходка по нечие тяло...

Други преди 11 години

Лятото е най-накрая тук! И дори все още малкото горещи мигове на плажа и край басейна вече ни носят толкова много емоции, че нямаше как да не споделим част от тях с теб. Най-вече тези, породени от голите супер секси мъже...


Не сме си снимали нашите, но пък с удоволствие избрахме кадри на няколко  известни тела, които биха могли да задоволят всеки един женски каприз. И това не е само една доза за петък, а направо свръх доза, която те държи опиянен цяла седмица.

 

И така като ги гледаме тези холивудски красавци - небрежни, без перфектен панталон, риза и излъскани обувки, а просто хубави заради широките си гърбове и големите си силни ръце, заради необяснимия си чар, заради погледа... сме напълно сигурни, че дозата ще ни стигне. 

Хубавото е, че освен да гледаме през лятото може да имаме и късмета да пипнем някой, който поне прилича на тези. Защото се оказа, че точно в този горещ във всякакъв смисъл период от годината... сме били и по-привлекателни. Време е за действие, момичета. Нека си направим по една секси разходка по нечие тяло!

 

More Други