Следва

Какво ново - Ланвен и Албер Елбаз празнуват 10 години заедно с капсулна колекция аксесоари

NEWS: Жизел Бюндхен отново на върха

Бразилката беше обявена за най-скъпоплатения модел в света въз основа на печалба от 45 милиона долара...

All fashion преди 11 години

Бразилката Жизел Бюндхен беше обявена за най-скъпо платения модел в света. Отново! Въз основа на печалба от 45 милиона долара от май 2011 до май 2012 г., Жизел е на върха на годишната класация на "Форбс" за най-високо платените супермодели в света за шеста поредна година.

Останалите девет момичета в списъка са с общо 53 милиона долара печалба. Бразилката надминава с около 35 милиона нейните най-силни конкуренти - Кейт Мос и Наталия Водянова. Цифри, които говорят без думи за успеха й. Списание "Форбс" изчислява още, че през последните 10 години приходите на красавицата достигат 250 млн. щатски долара.

Списъкът с най-добре платените красавици включва и някои други от Victoria's Secret - сестрите ангели на Жизел Алесандра Амброзио и Дутцен Крус. Според Дейвид Бонавриер, който е техен представител, това безспорно доказва завръщането на истинската представа за красота.

Бюндхен може да е най-печелившият супермодел в момента, но тя все още не е най-богатият. Това прозвище принадлежи на бившия Sports Illustrated модел Кейти Айрланд. Тя не случайно е известна като "моделът, превърнал се в магнат", чиято дребна империя продава около 2 млрд. долара в продукти годишно. По-надолу поместихме и останалите момичетата, които според списание "Форбс" последната година усилено гонят успеха на Айрланд:

Жизел Бюндхен - $ 45 милиона
Кейт Мос - $ 9,2 милиона
Наталия Водянова - $ 8,6 милиона
Адриана Лима - $ 7,3 милиона
Даутцен Крус - $ 6,9 милиона
Алесандра Амброзио - $ 6,6 милиона
Миранда Кер - $ 4 млн.
Лара Стоун - $ 3,8 милиона
Каролин Мърфи - $ 3,5 милиона
Кандис Суанепул - $ 3,1 милиона
 

More All fashion