Българските блогъри за ViewSofia: SUMMER RELAX by Мира Гюлева

Л като лежерна, защото лятото иска да бъдеш такавa...

Л като лежерна, защото лятото иска да бъдеш такава!
Я като ярка, защото лятото е сезонът на любимото ни съчетание - малко дрехи - много цветове!
Т като тен - плажен, шоколадов и със секси разлика около раменете и дупето!
О (продължително и ясно) като звука, който издаваш при вида на красива жена, мъж, рокля или друга вдъхновяваща гледка.

ЛЯТО! Сезонът на влюбването, на кратките нощи и дългите безкрайни дни, на фестивалите, на коктейлите...

За пореден път ViewSofia обединява модната клика на блогърите, в една обща идея, този път с екслузивни участия с фотосесии.

Всеки месец гостът е различен, стайлингът и концепцията на кадрите сa бъдат изцяло на автора и ще носят неговия характерен почерк.

След прекрасната работа на Мария Люцканова от Sheer white tee и собственик на магазин Ecru и великолепните гейши на Ивайло Серафимов от ONE2TEN, специален гост в месец юни е Мира Гюлева от Thriftqueen.

Нейната идея да представи силното присъствие на неона в тенденциите това горещо лято се превърна в един разкошен релаксиращ разказ за летния гардероб такъв, какъвто трябва да бъде - лек, женствен, секси, ваканционен! 

Виж ексклузивната й работа за ViewSofia като следваш плавно надолу: 

На снимката горе: Рокля Mango (Сердика Център), прозрачна гривна Pop Up Shop, метална гривна Ash, колие, направено за сесията.Къси панталони Peacocks, тениска Calliope, риза Mango - всичко от Сердика Център, колие H&M, колан, носен като гривна Тerranova (Сердика Център)
Рокля Mango (Сердика Център), клъч Ash, колие Ash, колан Мango (Сердика Център)
Панталон Marc'o Polo (Сердика Център), мрежест топ Terranova (Сердика Център), дънково яке Mango (Сердика Център), колиета H&M, колие, носено като аксесоар за глава Ash
Шапка Peacocks, бански Peacocks, къси панталони Mango, колан Mango – всичко от Сердика Център, колие Аsh
Рокля Marc Cain, обувки Mango, колие-яка Collarful

 

Фотография: Делчо Димов
Стайлинг: Мира Гюлева/Thriftqueen  
Грим Петрана Пурчева/Yves Rocher 
Модел: МИХАЕЛА@ IVET FASHION

Официален партньор за осъществяване на поредицата:


 

Още: 
РО(К)ЛИТЕ на пролетта! by Мария Люцканова
СЪБЛАЗНЯВАНЕ by Ивайло Серафимов

Коментари: 11

L
Lulu (2012/06/20 / 12:28)
Момичето Е блогърка, дори блогът и е даден в началото на статията. Това че е модел не означава, че автоматично е перфектна:) Просто снимките не са добри. Както и подбора на дрехи, а това вече би трябвало да е нейният личен вкус, каквато е основната идея на тази рубрика.
Y
ydet (2012/06/19 / 23:48)
Моделката има хубаво лице, но ми се вижда малко едричка за моите представи за модел. на мен снимките ми харесат, но дрехите не са ми много летни. А и не видях неон, а в текста пише, че това е основното при дрехите
K
Kris (2012/06/19 / 18:20)
Потресаващо е колко хората не се интересуват от реалността, а от собствените си представи. Каква блогърка, какви 5 лева - момичето е модел от Ивет, професионален и е много красива. Ма дай да плюем, че е готинко.
L
Lulu (2012/06/19 / 17:32)
И на мен не ми харесват снимките - навяват меланхолично натсроение, а блогърката стои леко изхабено. Особено на последната снимка е в много странна поза - роклята на Marc Cain не стои добре, изглежда сякаш има коремче (а съм сигурна, че няма), в бюста също не е добре.
T
tatjana (2012/06/19 / 16:57)
Модела излъчва тъга и няма никакво лятно настроение в сесията. Няма радост , свежест, ведрост каквито би трябвало да предизвиква лятото.
K
Karamela (2012/06/19 / 16:30)
Мен пък ме кефи този филтър, или както там се нарича, върху снимките - все едно е принт върху стена, готино. И ми е лятно, защото всичко, за което ми говори, е жега - такава, на каквато в момента съм подложена:)
Елена (2012/06/19 / 15:40)
На мен ми харесва много това че всички сесии на блогърите са различни! Дотук Ивайло ми е фаворит, следва Мария и накрая Мира, но адмирирам различността и индивидуалността! Поздравления на всички!
S
SYE (2012/06/19 / 15:25)
Да, да, съгласна съм с Lola. Оценявам труда Ви, но наистина снимките ми се струват зле и не носят никакво лятно настроение. Сори. Иначе дрехите като цяло са добре подбрани и съчетани:)
L
Lola (2012/06/19 / 14:45)
Доста кофти снимки ... Сердика и ViewSofia, можехте малко повече да се постараете ... Освен зле направените кадри цялата сесия ми лъха на мрачно и не много актуално и в никакъв случай на лято ...
V
Vintage queen (2012/06/19 / 13:20)
Първият и последният кадър са страхотни!
F
fuchsia (2012/06/19 / 11:21)
според мен е достатъчно в края на статията да стои "официален партньор....Сердика Център" това преекспониране е идея по-дразнещо, отколкото трябва

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.