Следва

Нежна копринена риза в леден лимонов цвят

Double Trouble: Прекрасните ризи на Rutzou

На пръв поглед тези прекрасни ризи може да ти се струват различни. И наистина - едната е с флорални мотиви по...

Shopping преди 11 години

На пръв поглед тези прекрасни ризи може да ти се струват различни. И наистина - едната е с флорални мотиви по себе си, другата е напълно едноцветна, но всъщност... тези две красавици имат толкова общи черти.

И двете са на лейбъла Rutzоu, който е в топ 10 на любимите ни скандинавски марки, кройките и силуетите и на двете са много подобни, и двете са от чиста коприна и за двете е неоспорим фактът, че са красиви, освен качествени.

И сега сме в дилема, която ни е трудно да решим. А тя е - коя от двете летни ризи на марката харесваме повече - едноцветната от актуалната колекция или нашето копринено съкровище, което сме скрили във ViewSofiaShop.

Тази в синьо-зелено можеш да си вземеш от онлайн шопа на Rutzou за 179 евро, а пък кафяво-лилавата гама на тази разкош е на примамливата цена от 40 лева и е на един клик разстояние от нашия онлайн шоп. Нашата е от 100% коприна, 36 номер, и е повече от великолепна. 

Вече даже си я представихме... изящна и нежна, тя "плаче" само за чифт много бели къси панталонки и много ниски красиви сандали.
 

 

 

More Shopping