Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Мъжете на американския дизайнер Thom Brown пролет-лято 2013, представени на Мъжката седмица на модата в...

Клонингите на Thom Browne пролет-лято 2013

Мъжете на американския дизайнер Thom Browne пролет-лято 2013, представени на Мъжката седмица на модата в Лондон миналата седмица, на която предстои да направим пълен разбор, не са така остроумни и забавни, колкото очаквахме да бъдат, предвид колекция есен-зима 2012/13.

Коментари: 3

S
stan.peev (2012/06/22 / 17:09)
Извинявайте, ама кое е това дуо Мет и Алас? :D Да не би това да са Мерт + Маркус, като Мерт Алас и Маркус Пигот?
V
vsadmin (2012/06/21 / 12:25)
Извиняваме се за тази грешка, без да се оправдаваме, но в стремежа си да не сбъркаме, копирахме името му директно от списъка с дизайнери на Лондонската седмица на модата, като E неловко е изпаднало. Благодарим за този коментар, корекцията е нанесена!
B
budimir metalnikov (2012/06/21 / 06:42)
този ,който е написал ,че thom browne ( НЕ СЕ КАЗВА "thom brown ,както е написано..аз не съм eeenk сърненко сърненков ,че да правя скрийншотове на страницата..понеже трябва да си голям истерик да мислиш,че някой има време да ги гледа тези неща,в потока от фешън инфо,който тече ежедневно..то днес не е 1987 ,да си знаеш 2 те списания и това е..сега е направо ужас..всеки втори има блог сарториалист,сатанисти всякакви излишни неща..но защо казвам това ...не е ли арогантно..някой,който не познава името на дизайнера,не може да го напише правилно да се изказва за него..кое е това мило дете.както и да е...не поправяйте грешката: няма никакво змначение от софия ,как се казва дизайнера а да..и така става,като КОРАБА МАЙКА не приема сигнали от орбиталната станция Союз 67 -нещо недостига до байконур радио-телефонията ) много по- важно е усета ви фешън. това,което виждаме е най- доброто от фешън,което стартира около 2001 в колекции на own,stephan schneider,moritz rogozsky, masaki matsushima ,имаше и още поне 2-3 лейбъла и дизайнера,които сега вече см забравил. на първо място,това е англосаксонски вариант на най доброто време на реи кавакубо от 2000те. и last but not least как може това е истинско антиципиране,предусащене ,че може би най сетне ще бъдат изгонени йогите от fashion. ще се запиша доброволец в conde nast само за да мога да охранявам списаниявия гламур от сладката Карин.. тази няма да се успокои..това е то размаха na lady in courtly love with success. как няма да с е опитат да предпазят читателите си от тази развилняла се йогистка. утре ще направи две сесии разколников медитира, престъпление без наказание..идиот под сасасана.. и ще се сберат мухите около това..че тя 20г какво правеше във вог..правеше "достойевски" ..виж на уди алън "matchpoint" първите 10 мин. но пък за петото парче-кардашиян или както се казва дамата..никак не ми е важно.. не е ли готино..това е екземплификацията на Хилари Клинтан -Джеймс Уорлик питайки за батков и баретата..това е то ЦРУ -Кичът,,,нивото на анализа в тази институция е доста ниско..има вятър,понеже се движат листата на дърветата..режем листата,после дърветата вятъра спира.. републиканските чай партите и републиканската national convention ,GOP е кич ,но все пак with dignity ,нещо като тези алки статуйки на дев мария или гобленчета на лицето на исус..обаче кича на либерала,на демократа,патетическия размах на неговата душевност преследвайки справедливост и тази потребност за духовност в момент на хегемония е точно този комбинезон..нещо като девствена ризница ,за жена която отдавна е минала периода на свето девство.. будимир металников смята да напише книга по Революционна Нирвана ,която ще преподава на о-в бали ..приходите ще отдели за построяване на християски параклис в родопите и за програмата дни на щастието-реставриане на манастирчета-зелени туристически дестинации

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.