Следва

Метрополис телепортират Ибиса на Cacao Beach

Преслава Пейчева и Ясен от група "Те" крили връзката си цели 3 години

"Може би сме сериозни хора и не държим на всяка цена да информираме хората, какво се случва в...
 

People of art преди 11 години

Русокоската Преслава Пейчева и Ясен от група "Те" признаха в интервю за Lifestyle.bg, че са успели да скрият връзката си от медиите цели 3 години. Двамата споделиха, че не обичат да дават много обяснения за личния си живот и са доволни, че са запазили личното си пространство само за тях.


"Може би сме сериозни хора и не държим на всяка цена да информираме хората, какво се случва в нашия личен живот. Предпочитаме да ги занимаваме с нашето творчество. Смятаме, че това е по-важно", каза в интервюто Преслава.
 

"Когато една медия се намеси в личния живот в един ранен етап на една връзка, това е "суров" период и в този период обикновено има грешки, едни поучителни случки... Ние успяхме да се опазим от медиите точно в този период - "суровия". И сега медиите ни намират в един завършен и готов период на една хубава връзка", разяснява пък гаджето й Ясен.

 

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра