Следва

Избраха трите момичета талисмани "Мис Национален отбор"!

Остават само два дни до ELEVATION MUSIC FESTIVAL 2012

Най-нетърпеливи да се качат на фестивалната сцената се оказват момчетата от Cypress Hill, на които се пада честта да закрият фестивала на 24-ти юни...

Music преди 11 години

Най-нетърпеливи да се качат на сцената на ELEVATION се оказват момчетата от Cypress Hill, на които се пада честта да закрият фестивала на 24-ти юни. Бандата изяви желание да проследи първия ден на ELEVATION MUSIC FESTIVAL.

За първата си среща с българската публика Грами носителката Erykah Badu идва с най-многоброен екип, който пристигна по различно време с пет отделни полета.

Легендата REV RUN от RUN D.M.C заедно с DJ Ruckus, пристигат ден преди участието си на откриващото парти на 22-ри юни, а канадците WALK OFF THE EARTH пожелаха среща с всички фенове на място на 24-ти юни в 14.30 ч, два часа преди да се качат на сцената на ELEVATION. Всички желаещи да се видят с тях, могат да се оглеждат в уречения час, в близост до Главната сцена на фестивала за приятелската среща.

Сцените на ELEVATION 2012 са вече покрити и готови да посрещнат звездните предизвикателства от впечатляващия списък на фестивала.




Всички барове, места за хранене, зоните за изкуства, игри и забавления, както и детския кът, трескаво се подготвят за официалното отваряне на вратите на 22-ри юни.

На територията на фестивала ще има и обособено място, в което на разположение на посетителите ще има контакти, в които могат да зареждат мобилните си устройства.

За радост на феновете прогнозата за 22-ри и 23-ти юни е за сухо и топло време - перфектната предпоставка за силни емоции и големи дози забавления. А на 24-ти в часовете преди обяд ще се разхладим с кратки превалявания.
Екипът на ELEVATION препоръчва багажът за музикалния ви уикенд да е лек и компактен, а обувките удобни и подходящи за терен с неравности.

Трябва да се вземете под внимание и това, че достъпа до фестивала и къмпинга ще изисква 10 минути ходене пеш от спирката на автобус №30 (който ще е с подсилен график и денонощен) и 15 минути от паркинга.

Ако тръгвайки към фестивала все още не сте си закупили билет, разбира се можете да го направите на място, но можете да го сторите и от всяка бензиностанция на OMV, както и от GERMANOS , JEFF, MULTIRAMA, PC EXPERT, OFFICE 1, ORANGE, USIT COLOURS, ПИКАДИЛИ, ТЕХНОМАРКЕТ, ТЕХНОПОЛИС и всички останали партньори в мрежата на EVENTIM.

Не пропускайте ELEVATION 2012, 22--24-ти юни, военна авиобаза Доброславци.

More Music