Следва

Гълъбова прелест

Как го правят те. Или шапките на Блейк Лайвли, Роузи Хънтингтън Уайтли и още красиви жени

Слънцето грее, времето вече гони максималните си температури и всички сме готови за плаж...

 

All fashion преди 11 години

Слънцето грее, времето вече гони максималните си температури и всички сме готови за плаж. Но през тези горещи дни само бански и чифт очила няма да ни бъдат достатъчни. Това, разбира се, не го казваме само ние, а ни го показват и десетки от любимите ни световни звезди.
 

Повечето известни лица вече си имат поне по една шапка да ги крият, но и не само... също така и за разкош на всеки техен летен тоалет и визия и за блокиране на всички така вредни и неполезни лъчи.

Те я носят на плажа, докато се прибират от плажа, докато отиват на плажа - шапките са най-добрият им приятел, а освен това са стилен и изключително комфор­тен аксесоар. Шапките са разнообразни и съвсем различни, но всяка звезда си е намерила своята... А ти намери ли твоята?

 

 

 

More All fashion

Страст и обожание: шоуто на Saint Laurent в Париж

All fashion преди 3 дни

По време на своето шоу Есен/Зима 2024/25, празнуващо прозрачните силуети, така скъпи на самия Ив Сен Лоран, творческият директор на модната къща Антъни Вакарело отдаде почит на гения на Ив с още един феноменален детайл - известната брошка със сърце, превърната в огърлица.