Следва

"Общото между футбола и секса е..." ни каза красивата коментаторка Християна Гутева в БЛИЦ интервю

Докъде може да стигне Азис?

Кралят май скоро ще стане Кралица. Певецът дори е обръснал култовото си катинарче, като за сметка на това е добавил дълги къдрици в косата си...?!?

People of art преди 11 години

Азис отново предизвика недоумението ни. Все не можем да го разберем този човек - сърби ли го, боли ли го, жена ли иска да е или мъж?


След последните негови снимки, на които попаднахме, по всичко обаче личи, че той поне временно е взел някакво решение. И то е... да се трансформира досущ като жена. Този път промяната му е доста по-категорична, а Азис става все по-фрапиращ.


Кралят май скоро ще стане Кралица, защото певецът дори е обръснал култовото си катинарче, като за сметка на това е добавил дълги къдрици в косата си.
 

Наскоро дори той излезе от клиника по пластична хирургия, където си коригира устните и гърдите. Говори се, че Азис пие и хормонални медикаменти, с които да вдигне нивото на естроген за сметка на тестостерона?!?
 

Самият той/тя изглежда се радва на промяната си. Феновете му обаче са объркани, защото започват да го бъркат с останалите русокоси певици от чалга гилдията. Под една от снимките му недоволен почитател е написал: "Сбърках го с Андреа". Други коментари пък твърдят, че всичко това е дело на манипулация с фотошоп. Ние не можем, а и не смеем да си мислим каквото и да е било, а какво мислите вие?

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра