Следва

Любими ансамбли - Кейт Босуърт

Какво ново - Еди Слиман сменя името на Yves Saint Laurent

Вчера новият креативен директор на Yves Saint Laurent Еди Слиман, човекът, който силно се надяваме да върне на...

All fashion преди 11 години

Вчера новият креативен директор на Yves Saint Laurent Еди Слиман, човекът, който силно се надяваме да върне на заслуженото му ниво лейбъла с невероятна история, обяви, че сменя името на марката на Saint Laurent Paris.

Целта на завърналия се след оттеглянето на Стефано Пилати Слиман, бащата на мъжката линия на Сен Лоран, после и техен творчески директор, и един от най-успешните дизайнери на Dior Homme, е много ясна. Дизайнерът сменя тотално досегашната творческа концепция, като залага на оригиналната версия на модната къща от пускането на първата колекция ready-to-wear през 1966 с името Saint Laurent Rive Gauche.



Логото обаче остава!

Дали това ще рече, че Еди Слиман ще поеме изцяло ръководството на поверения му бранд, без да зависи от групировката собственик PPR, все още не знаем, но със сигурност промяната предстои да има небивал успех, дори и само заради това, че всички сме по-любопитни от всякога да я видим.

Съвсем скоро, по време на Седмицата на модата в Париж 25 септември - 3 октомври.
 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 2 дни

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.