Следва

Най-интересното от мъжката седмица на модата в Лондон пролет-лято 2013

Как го правят те: Звездите по време на музикален фестивал

Музикалните фестивали не са само местата, където можеш да чуеш купища хубава музика на едно-единствено...

Street Style преди 11 години

Музикалните фестивали не са само местата, където можеш да чуеш купища хубава музика на едно-единствено място, но и където можеш да срещнеш прекрасно облечени хора и дори да пипнеш някой готин музикант. 

Ние тръпнем в очакване да видим звездите, които от тази вечер ще започнат да изгряват под небето на Доброславци, където ще се състои музикалния фестивал ELEVATION за втора поредна година. Вълнуваме се не само за тези, които ще излязат на сцената, а и за тези, които ще скандират долу с нас.

Не държим тревните площи да са модни подиуми, но с удоволствие бихме се насладили на модното въображение на родните знаменитости, ако е подобно на това на Холивудските ни любимци, което ти показваме тук, ще сме истински щастливи в понеделник да ти го споделим...

Иначе фестивалите са яко нещо! Комарите са като кюфтета и са задължителни. А ти ставаш препечена филийка, ако не внимаваш за тена си... няма как да се опазиш - сянката в повечето случаи липсва. Затова внимавай с какво си облечен, ако си се запътил на там...

Вземи си подходящ крем със слънцезащитен фактор, виж в селекцията тук: 
Топ 10 на най-добрите кремове за лице със слънцезащитен фактор


Остава още много малко време за да се включиш в играта на Benetton и Elevation! Отиди между 4 и 24 юни в магазин на Benetton, избери своята парти визия, облечи се за Elevation с Benetton и намери Festival goer манекена в магазините в София, Пловдив, Бургас и Варна. Направи своята щура снимка до него, изпрати я на [email protected] и участвай в играта. На 25 и 26-ти юни специално жури от Elevation и Benetton ще избере най-готините снимки, като победителите ще получат страхотни награди от Benetton.
 

More Street Style