Как го правят те: Звездите по време на музикален фестивал

Музикалните фестивали не са само местата, където можеш да чуеш купища хубава музика на едно-единствено...

Музикалните фестивали не са само местата, където можеш да чуеш купища хубава музика на едно-единствено място, но и където можеш да срещнеш прекрасно облечени хора и дори да пипнеш някой готин музикант. 

Ние тръпнем в очакване да видим звездите, които от тази вечер ще започнат да изгряват под небето на Доброславци, където ще се състои музикалния фестивал ELEVATION за втора поредна година. Вълнуваме се не само за тези, които ще излязат на сцената, а и за тези, които ще скандират долу с нас.

Не държим тревните площи да са модни подиуми, но с удоволствие бихме се насладили на модното въображение на родните знаменитости, ако е подобно на това на Холивудските ни любимци, което ти показваме тук, ще сме истински щастливи в понеделник да ти го споделим...

Иначе фестивалите са яко нещо! Комарите са като кюфтета и са задължителни. А ти ставаш препечена филийка, ако не внимаваш за тена си... няма как да се опазиш - сянката в повечето случаи липсва. Затова внимавай с какво си облечен, ако си се запътил на там...

Вземи си подходящ крем със слънцезащитен фактор, виж в селекцията тук: 
Топ 10 на най-добрите кремове за лице със слънцезащитен фактор


Остава още много малко време за да се включиш в играта на Benetton и Elevation! Отиди между 4 и 24 юни в магазин на Benetton, избери своята парти визия, облечи се за Elevation с Benetton и намери Festival goer манекена в магазините в София, Пловдив, Бургас и Варна. Направи своята щура снимка до него, изпрати я на community@elevation.bg и участвай в играта. На 25 и 26-ти юни специално жури от Elevation и Benetton ще избере най-готините снимки, като победителите ще получат страхотни награди от Benetton.
 

Коментари: 2

I
imra (2012/06/25 / 03:58)
не зная дали ви е хрумнало - но трябваше да дойдете на Elevation и да снимате мацките там! да дадете за пример разчупването на styling стереотипите у нас и по-точно как "обикновените" момичета се носят по музикалните фестове. Всички бяха прекрасни! - цветни, екстравагантни, небрежни, с боти и къси гащи, рокли и клинове с раздърпани фланелки, супер усмихнати и хубави - а, бе - напълниха ми душата наистина!
M
Mia Lennon (2012/06/22 / 17:04)
Така и не разбрах защо ВСИЧКИ ХАРЕСВАТ КОН С МУСКУЛИ КАТО КАРЛИ КЛОС??

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia