Следва

Хипи ретро лято от Tunnel Visison

Най-интересното от мъжката седмица на модата в Лондон пролет-лято 2013

Само преди няколко дни мъжката седмица на модата в Лондон пролет-лято 2013 (за първи сезон е отделена, а не е...

All fashion преди 11 години

Само преди няколко дни мъжката седмица на модата в Лондон пролет-лято 2013 (за първи сезон е отделена, а не е част от официалната London Fashion Week, както беше досега) показа интерпретациите на 48 дизайнерa, които очертаха следващата година да е силна за мъжете индивидуалисти, които обожават традиционните мъжки елементи от гардероба. Най-вече костюмите.

Целият този празник на мъжката мода, наречен London Collections: Men, премина грандиозно, с любезното гостоприемство на престолонаследника Принц Чарлс и важни гости като Сър Елтън Джон, редактори, дизайнери и стилисти от цял свят.

Ревютата бяха силни като за първа година самостоятелно представяне на мъжките колекции. Традиционно дамски лейбъли като Christopher Kane, Richard Nicoll и Meadham Kirchhoff дебютираха в мъжката мода, а колекцията на Nicoll се оказа приятно лятно минималистично преживяване в цветове, основно бяло и синьо.

Определено тенденцията, която цялата британска мода следваше бе умелият микс между традиционно и новаторско. Костюмите не са това, което бяха, а са артистични вдъхновения в цветове като пастел, ярки такива или пък чисто бяло.

Изненади почти нямаше, но това в някои случаи е по-добре от лошите такива. Седмицата на мъжката мода, всъщност трите дни, в Лондон наистина бяха много успешни и със сигурност London Collections: Men може да бъде достоен конкурент на седмиците, посветени на мъжете в Милано и Париж, които следват.

За да ти го докажем, направихме един визуален обзор на някои от най-интересните дизайнерски колекции, виж ги кои са те в галерията горе.
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.