Следва

Back to the Future: J. Mendel resort 2013

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Кадрите очароват с блестящо изпълнения стайлинг, от който лъха на горещо калифорнийско лято през 70-те, но в...

All fashion преди 11 години

Хипи лято от Tunnel Vision

Tunnel Vision е още едно fashion онлайн пространство, което продава и дори създава под свой собствен лейбъл винтидж дрехи и аксесоари в американски хипи стил с каубойски елементи, собственост на Брит и Маделин - две блогърки, и двете на 25 години, а снимките, които ти показваме, са от последния им Lookbook, юни 2012.

Кадрите очароват с блестящо изпълнения стайлинг, от който лъха на горещо калифорнийско лято през 70-те, но в модерния прочит, представен от екип млади фешънисти, който е секси, съобразен с тенденциите на лятото, но не сляпо и поклоннически, а следвайки линията на една прекрасна ретро концепция.

Тези луди, луди години, наречени просто 70-те, вдъхновяват много дизайнери, но тези две американски момичета ги превръщат в една красива лятна история на плажа.

Фотографът е Blake Jacobsen, прекрасният модел е още една блогърка - Сийана Уилсън, а стайлингът - на едно от момичетата създателки на  Tunnel Vision - Брит Нeйсън.

 

Виж всички кадри тук>>

Francesco Scognamiglio resort 2013

 

Има ли нещо по-женствено от бяла риза с дантелено бие, рокля, вдъхновена от копринената нощница или прозрачен топ с великолепни набори?

Всяка колекцията на италианеца Франческо Сконамилио впечатлява с дизайна и любовта към женските форми, като винаги си личи майсторската изработка на детайлите. Може би затова е и един от любимците на Мадона, Ана дело Русо и Лейди Гага - жени артисти, с определен афинитет към висшите лейбли.

Resort 2013 е още една демонстрация на майсторството на Francesco Scognamiglio да оформя и доукрасява женското тяло чрез прекрасни силуети и нежни детайли. Толкова много красота само в една блуза или един бял панталон не бяхме виждали отдавна, а всеки модел е необикновен с видимо сложното изпълнение и в същото време с лекотата на носене и възприемане.

 

Ужасно нежна и романтична колекция!

Виж още от нея тук>>

Interview June/July 2012

 

История за нежност и мекота е тази сесия за сп. Interview, брой юни/юли 2012, и ни кара да мечтаем за красиво безделие в дантели и коприна.

Снимките са на Патрик Демаршалие, а моделите са Сара Блумквист и Офелия Ръп.

Наслади се на това лятно haute couture преживяване тук>>

J. Mendel resort 2013

 

Още една resort колекция от изминалата седмица, която заслужава особено внимание, заради великолепните архитектурни детайли в роклите и саката - J. Mendel.

Изящни, в кройки, които божествено акцентират върху извивките на тялото, роклите от resort 2013 са самото съвършенство, в което не доминира нито жената, нито роклята, а двете живеят и се движат в абсолютна хармония. 

Виж още тук>>

LA DOLCE VITA, Lookbook лято 2012

 

Отново алтернативен шоп за готини неща във винтидж стил. Мястото се нарича Nasty Gal, момичетата са отново две - Зоуи и Аш, а нещата им за лято 2013, както и снимките към новия им lookbook, са някаква особена смес между романтична провинция и фънк звучене, което страшно много ни харесва.

Добра работа на младите американки, впечатляващи кадри, великолепен стайлинг.

Виж ги всички тук>>
 

More All fashion