Следва

25 юни, понеделник. Миранда Кер

We love: Цитросепт Органик - Лято, ваканция, грейпфрут

 Обожаваме комбинацията от резултатна диета, добре планирана почивка, правилна доза спорт и желание за танци...

Health преди 11 години

Обожаваме комбинацията от резултатна диета, добре планирана почивка, правилна доза спорт и желание за танци. Лошото в случая е, че на практика резултатът често се разминава с очакванията ни. Или иначе казано: ако отпуската ни е една седмица, поне в два или три дни изпитваме неистово желание за сън и релакс, който изключва всякакви активни занимания. Тази неприятна истина ни кара да харесваме още повече БИО продуктите, които остават последната ни надежда за повече бодрост след изтощителната пролетна диета и ужасяващата рутина в офиса.

През лято 2012 безспорният фаворит е Цитросепт- този и познат, и непознат “приятел”, биоекстракт от грейпфрут, открива отпускарския сезон с нова опаковка, с още повече екстракт и с подобрен вкус.

Много от нас продължават да вярват в мита, че приемът на екстракт има смисъл единствено през есента и зимата.



Истината е, че в изпълненото със стрес ежедневие съвременният човек има нужда да поддържа непрекъснато нивото на тонус и добро настроение. А и доброто здраве и добрата форма си остават неразривно свързани. Така че за истински пълноценна почивка добавяме Цитросепт Органик към задължителния списък от неща, които носим със себе си.

И атакуваме лятото!

При въпроси, моля обадете се на: 0700 10 515* / www.citrosept.bg
*на цената на един градски разговор от цялата страна, от 11 до 17 часа всеки делничен ден.
НПО подкрепя кампанията на Цитросепт за натурална грижа за здравето.
 

More from View Sofia

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 1 месец

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.