Следва

КРАСОТА: Петте неща, които харесахме през изминалата седмица

5 нови козметични продукта за най-готината плажна визия! Избери я сама!

По случай астрономическото лято и началото на ваканционната треска, ти отправяме ново предизвикателство със...

Body преди 11 години

По случай астрономическото лято и началото на ваканционната треска, ти отправяме ново предизвикателство със състезателна цел. Предлагаме заедно да изберем най-страхотната плажна визия, за което сме осигурили 5 от най-новите козметични находки като подаръци.

В мини поредица, в петте последователни дни от днес до петък, ще ти представяме по една красива и напълно изпълнима визия за плажа, за да сме елегантни там, накъде целият свят е отправил поглед - към брега на морето.

Следи внимателно всекидневната ни едноседмична рубрика, защото ти ще трябва да избереш най-добрия според теб стайлинг като напишеш коментар под съответната статия с името и фамилията си и няколко думи за това защо това е точно твоята плажна визия.

В понеделник, 2 юли, преди да се захванем сериозно с ваканционния план, ще обявим какво сте харесали най-много, според броя на положителните коментари под всяка от статиите в поредицата, а пет от всички коментирали ще спечелят на абсолютно случен принцип един от петте супер нови летни козметични продукта.

Виж първата визия тук>>

 

More Body