Следва

МИНАЛОТО - Пеги Мофит

Какво ще си купят Радина Кърджилова, Сантра и Алекс Раева на откриването на магазина на H&M в Сердика Център?

Aко ние бяхме на мястото на Алекс Раева, Сантра и Радина Кърджилова, на откриването на втория магазин на H&M...

All fashion преди 11 години

Aко ние бяхме на мястото на Алекс Раева, Сантра и Радина Кърджилова, на откриването на втория магазин на H&M в София - този в Сердика център - щяхме да си изберем задължително нещо от най-новите неща на мaрката /рокля с принт на едри цветя, готин клъч с дигитален принт и сандали на платформа - в галерията горе/, нещо феерично в неонов цвят /за Алекс и Сантра/ и в пастел /за Радина/, поне по чифт бански, както и шорти за плаж от невероятното изобилие, което предлага веригата този сезон.

За да се уверим обаче доколко преценката ни на стилисти от разстояние е вярна, ще отидем задължително на 28 юни сутринта в 11.00 в мол Сердика Център на бул. „Ситняково” №48, когато едни от най-приятните в модно отношение звезди у нас ще избират попълнения за гардеробите си, и ще пазаруваме заедно с тях.

Освен това истински любопитно наблюдение, в уречения ден и час ще ни се случат още много подаръци и още повече симпатични жестове от страна на усмихнатите момчета и момичета в магазина /знаем го от опит, все пак това е четвърти магазин на H&M у нас, и гарантирано се получава страшно приятно/. За доброто ни настроение ще допринесе и сетът на DJ Dani.


Какво си избра Радина Кърджилова от откриването на шоурума на марката

Редно е да отбележим, че по традиция и за да отпразнува откриването на най-големия си магазин в България /разположен на 2500 кв. м. и 2 нива/, на 28 юни в 11 ч. H&M ще подари на първите 100 фешънисти на опашката карти-ваучер по 20 лева, с които нетърпеливите могат да стартират шопинга от най-новите предложения от Trend линията на H&M, както и колекциите Modern Classic, H&M Man, H&M Kids, Divided, Underwear или от всички заедно.

Виж още
Новата екологична колекция на H&M – Conscious
Шантавият фотограф Тери Ричардсън снима новата рекламна кампания на H&M
Есенна соната - Пълната колекция на H&M есен-зима 2012

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.