Следва

Art Point of Sofia - целият живот на града в едно артистично пространство

2 седмици преди плажа: Диета №6 - Зелен режим

Салатите на всяка цена трябва да влизат в менюто ни всекидневно, ако искаме да сме здрави и усмихнати...

Health преди 11 години

Пресните салати са едно от най-хубавите преимущества на лятото. Вкусна, свежа и напълно достатъчна храна, за да задоволи глада ни, салатите на всяка цена трябва да влизат в менюто ни всекидневно, ако искаме да сме здрави и усмихнати. Защото всеки, който се стреми да води здравословен начин на живот знае, че пресните зеленчуци съдържат и "живите" витамини, от които така силно се нуждаем.

Затова решихме да ти споделим и една от любимите си диети. Освен много здравословна, с нея лесно можеш да се отървеш от излишни 7 килограма в срок от 14 дни.

През тези две седмици можеш да консумираш само салати и плодове. Най-важното условие тук е да не се смесват плодове и зеленчуци в едно и също ястие. Всеки ден трябва да се изпива по 1 литър айран или кисело мляко с масленост 1%, зелен чай или вода с парче лимон. Като цяло останалия режим е лесен за запомняне и се състои от следното:

Първа седмица

Закуска - 30 минути преди салатата изпийте чаша вода с лимон. Направете си плодова салата от зелена ябълка, круша, портокал, полети с кисело мляко с ниска масленост.

Обяд и вечеря - Всякакви салати, освен картофена, полети с лимонов сок и зехтин.


Втора седмица

Консумират се същите продукти, само че на обяд вече можеш да изяждаш и по 100 г постно месо без сол.
 

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 1 месец

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.