Следва

Меги от "Търси се" го намери и му каза "Да". Вече е сгодена!

Стилът, феновете, фестивалът - ELEVATION 2012

Свободата като щастие и малко повече, музиката, песнита и много благосклонното слънце...

Music преди 11 години

Имахме нужда да ни се случи нещо такова. Събитие с комплимент към всички фенове на истинската музика. 

Всъщност през последните 3 дни бяхме до толкова погълнати от това да се наслаждаваме на слънцето, хората и звучащата от всички страни прекрасна музика, че дори не разбрахме как всичко просто свърши и единственото, което успяхме да си кажем на края беше, че силно се надяваме отново да има ELEVATION.

И не, не е само заради световно известните изпълнители, въпреки че крещяхме от радост при срещата с всеки един от тях, не е само и заради купона, въпреки че той беше на ниво, даже на ниво и половина, а е заради емоцията от микса на толкова много млади хора на едно място и резултатът от взаимоодействието между музиката и тях, при която винаги се получава експлозивна комбинация без прецедент!

Защото няма как толкова усмихнати лица и толкова много положителна енергия концентрирана на едно място да не те накрат да повярваш, че си струва. Да не те накара да повярваш, че си струва да искаш да промениш света и да не те накара да повярваш, че има хора, които ще ти помогнат това да се случи.

В момента всичко е с една идея по-простичко.

И не само на нас ни е така, защото го усетихме във въздуха и защото на младите хора от край време им трябва само едно единствено нещо и това е СВОБОДА. А през последните 3 дни всички я имахме в изобилие - разположена на около 7 000 квадратни метра поле, под зоркия поглед на огромно парче небе и съвсем близо до София. Това е! И няма повече да задълбаваме... Просто ще ти го покажем! Свободата като щастие и малко повече, музиката, песните и жаркото слънце!


Cypress Hill пристигнаха още за първия ден на Elevation 2012, но пяха чак последния. Би Риъл, Сен Дог и Ерик Бобо успяха да взряват всички фенове, които най-накрая имаха шанс да чуят звездите.


Кралицата на нео-соул музиката Ерика Баду омагьоса феновете с харизматичността и убийствения си глас.


Супер звездата Шон Пол успя да взриви Elevation, въпреки че всички очакваха случващото се след него, а имено Ерика Баду и  Cypress Hill .


Нигерийската изпълнителка Нека беше единствената, която даде пресконференция на журналистите и сякаш успя да спре дъжда, който се очакваше да се излее с литри, защото за нейното изпълнение, небето грейна отново.


YouTube звездите Walk Off The Earth също свириха на главната сцена на третия ден от фестивала.


Певицата Миленита беше сред бг звездите на Elevation 2012.


Алекс Раева и DJ Doncho се развихриха на денс сцената през втората вечер от фестивала.


Elevation изпълни авиобаза Доброславци с хора, музика и настроение.


Фетбой откри двучасовия си сет през втората вечер на фестивала, като изрази благодарността си към българската публика със специален “Еlevation” микс. Норман Кук забърка впечатляваща смес от хаус, фънк, хип-хоп, RnB, електро и техно и прикова вниманието на всички.


Parov Stelar се завърнаха за втори път на Elevation и за четвърти път в България, с което доказаха, че са безспорни любимци на българската публика. 




За доброто настроение на фестивала се погрижиха добре познатите ни Chambao, които придадоха много приятен нюанс на съботния ден от фестивала.



 

More Music