Следва

Да или Не на спортните мотиви в колекцията на N°21 Resort 2013

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Млад и красив мъж, в ролята - моделът Юри Плескун, е толкова обсебен от своята привлекателнст, че...

All fashion преди 11 години

Роуз Бърн в рокля Ferragamo

Актрисата Роуз Бърн, която бе част от специалните гости на откриването на изложбата „Marilyn” в музея Salvatore Ferragamo във Флоренция миналата седмица, носи модел на луксозния италиански лейбъл в цвят патладжан.

Не отричаме 70-арския дух в роклята от фина и нежна коприна, напротив, харесваме този ретро привкус и то много. Харесваме и как го е приложила върху себе си 33-годишната австралийка в частта прическа и аксесоари.

Нещо обаче не е наред в цялото и докато се  чудихме дълго какво е, установихме поне две линии, в които може да се постигне напредък с много малка намеса отстрани.
Според нас, Роуз е прекалила с гамата - нищо не разчупва толкова равното лилаво-кафяво, а то има спецификата да писва много само по себе си и то бързо.

И второ, хубавата физика на актрисата "плаче" за подчертаване на тънката й талия. Още повече когато говорим за толкова консервативен модел като този. Един колан би бил право в целта.

Обаче колана го няма и затова взимаме мочичето, оставяме роклята.

Цветни разновидности на една и съща чанта



Дженюъри Джоунс е готина актриса и красива жена, но манията й по тази иначе наглед удобна и практична чанта, веднъж в бяло, веднъж в червено, е ужасно скучна. Никога не сме били фенове на идеята да имаш по много от една и съща вещ в различни цветове, и защо да е така, след като животът е толкова разнообразен.

Обектът на желание на Джоунс в случая е кожената Coach Legacy, и да – това е хубава градска чанта, но само една, например в бяло, би била напълно достатъчна. Другата - в оранжево, обезателно ще е друг модел. Или обратното.

Рекламната кампания на C’N'C Costume National есен-зима 2012










Млад и красив мъж, в ролята - моделът Юри Плескун, е толкова обсебен от своята привлекателнст, че единственото, което вижда пред очите си, е собствения си образ в огледалата на спирките, обществените тоалетни, градските витрини. Снимките са дело на фотографа Тунг Уолш и съставляват есенно-зимната рекламна кампания на C’N'C Costume National.

Кампанията е идейна, даже много, но не ни харесва, че нарцисизмът вече се приема за нещо нормално. Та той е кофти. И винаги е бил. Айде да не го рекламираме излишно. За тази работа си има социални мрежи.

Корицата на L’Officiel Hommes Корея, юли 2012



Корейската звезда, певицата Ли Хийори, и моделът -  лице на пролетно-лятната кампания на Calvin Klein Underwear -  Матю Тери, са на корицата на мъжкия L’Officiel в родината на Хийори.
Двамата позират полуголи, някъде докъм кръста, сгушени в нещо като сексуална прегръдка, ама не точно.

Фотограф е Парк Юнгмин, а в снимката няма нищо – нито скандал, нито секс, нито изненада, нито някакъв особен смисъл. С две думи тъпа, но не толкова, колкото неговия поглед.

Корицата на Elle Румъния, юли 2012



Все сме виждали зле направени корици, но тази на румънския Elle, юли 2012, надмина и най-смелите ни очаквания.

Грозна, направо нелепа снимка „краси“ брой, посветен на музиката, лятото и пътешествията, и може би единственото, което ще спаси продажбите на списанието е фактът, че на нея стои популярната румънска поп звезда Инна.

Самата Инна пък е спретната в удивително лош стайлинг, който на всичкото отгоре е обработен доста несръчно на Фотошоп. Че китарата е сложена после, това е видимо за всички, но подозираме, че роклята също е допълнително наслагвана. Щеше ли иначе това дълго парче отзад да стои така все едно моделът, сиреч Инна, се е подпряла на чувала с подаръци на Дядо Коледа, долетял, търде подранил, чак от Лапландия?
 

More All fashion