Следва

Новите рекламни лица - Лана дел Рeй, Блейк Лайвли, Джесика Частейн

Да или Не на спортните мотиви в колекцията на N°21 Resort 2013

Колекцията на N°21 resort 2013, създадена от дизайнера Алесандро дел’Акуа, е изключително идейна със смесването...

All fashion преди 11 години

Колекцията на N°21 resort 2013, създадена от дизайнера Алесандро дел’Акуа, е изключително идейна със смесването на напълно невъзможни за съчетаване стилове като романтична дантела със спортните мотиви, които са една гореща тенденция това лято.

Прекрасни рокли с рязана ниско на ханша талия - много женствена кройка, са измайсторени от популярната в спортния дизайн материя на дупки, панталони в красив силует се съчетават с вълнени сака в спортна кройка, суитчър стои върху нежна копринена рокля с бродерии, но всичко това не е така еклектично, както обикновено е смесването на несъвместими неща, а следва нишката на внушението за лукс. Т.е контрастът е налице, но по-скоро се долавя, не е скандален, не е натрапчив.

И се питаме в разгара на лятото да или не сме за този вид смесване или предпочитаме еклектиката в нейния чист вид - например бяла тениска с необикновена пола с ръчно пришити детайли или пък джинси с блуза от шифон, вместо да я улавяме в детайлите, както е тук? И понеже ние нямаме категоричен отговор, кажи и ти!




 

Анкета

Какво мислиш за колекцията?

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 1 час

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 20 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.