Следва

Ново във View Sofia Shop - Missoni

Новите рекламни лица - Лана дел Рeй, Блейк Лайвли, Джесика Частейн

За повечето хора лятото е сезонът на безвремието, безделието и лежерните отпуски, но в модата това няма как да...

All fashion преди 11 години

За повечето хора лятото е сезонът на безвремието, безделието и лежерните отпуски, но в модата това няма как да се случи. Ако искаш успешна кампания, то подготовката й трябва да започне година по-рано, а изпълнението й - поне шест месеца преди това.

И докато голяма част живеят тук и сега, в големия моден бизнес нещата се случват с месеци напред. Последните новини от бъдещето са за това кой чие рекламно лице ще бъде, и ето какво открихме:

Лана Дел Рей за H&M

Клюките заговориха само преди дни за новата муза на H&M, а в колонката с пикантерии на Ню Йорк Поуст дори се твърди, че снимките за новата рекламна кампания на шведския бранд вече са започнали в Голямата ябълка.

Изпълнителката има една успешна модна колаборация, тази с британския лейбъл Mulberry и чантите, кръстени на нея и предполагаме, че от H&M са я набелязали именно след този пробив.

Все още не е потвърдено официално, но щом клюкарите в Ню Йорк знаят, значи е вярно! 

Джесика Частейн за YSL



Великолепната червенокоса актриса, позната ни с ролите си в миналогодишния победител в Кан „Дървото на живота”, където си партнира с големите Брад Пит и Шон Пен, и филма „Южнячки”, създаден по романа на Катрин Стокет, ще е новия посланик на последния аромат на YSL Manifesto, стана ясно преди седмици.

"Джесика въплъщава квинтесенцията на женствеността на Saint Laurent - прочута и известна, жена с кариера, при това супер успешна, независима", казва генералният мениджър на Yves Saint Laurent Beauté Стефан Бези.

Manifesto ще бъде представен във Франция през септември тази година и ще е по магазините в цяла Европа до края на годината.

Блейк Лайвли за Gucci



Секси блондинката от „Клюкарката”, актрисата Блейк Лайвли, ще бъде лице на аромата на Gucci Gucci Premiere!

Лицето Лайвли е избрано от креативния директор на Гучи Фрида Джанини, която казва, че за създаването му се е вдъхновила от класическата красота на Холивудските актриси в златните години на американското кино. Пак според Джанини, Лайвли има уникален стил и харизма, които в наши дни са огледало на холивудския сексапил в миналото.

Лайвли ще можем да видим това лято и на големия екран във филм на Оливър Стоун Savages (буквално означава Свирепи), както и в шестия сезон на сериала, който я направи известна - „Клюкарката”.

Нащрек сме за още нови лица на рекламните кампании, следи ни!
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.