Следва

Beach essentials: Избери как да изглеждаш на плажа, спечели 5 много летни козметични продукта - Ден II

Double Trouble: Ерика Баду и Виктория Бекъм, или прекрасният тренч без ръкави

Докато прекрасната Ерика Баду се разпяваше, за да излезе на сцената на ELEVATION, Виктория Бекъм се...

Fashion преди 11 години

Докато прекрасната Ерика Баду се разпяваше, за да излезе на сцената на ELEVATION, Виктория Бекъм се подготвяше да излети от Ел Ей за Лондон.

И двете прекрасни, стилни със силно развит усет към красивото, и двете певици, едната бивша, а другата като за две, и двете предпочели в този ден да облечат великолепния тренч без ръкави Junya Watanabe Comme des Garçons.

За Виктория си знаем, че не бива да се изненадваме, когато на летището я виждаме по-добре облечена от всеки друг присъстващ на терминала, защото тя си е такава. И докато останалата част от нас може да предпочетат комфорта на дънки и маратонки за полета например, то госпожа Бекъм винаги се доверява на най-стилното, а не на практичното и удобното. 

Ерика пък ни изненада с избора си на сценично облекло, когато се появи с този великолепен тренч на сцената, но тя бързо го съблече, след като екзалтиралата публика от хиляди нейни фенове бързо я разгорещиха с аплодисментите си. Нео-соул кралицата изглеждаше чудесно и секси и правеше впечатление, въпреки че бе предпочела да обуе много ниски обувки.

И понеже в момента сме малко пристрастни, защото все пак тя ни се случи само преди 2 дни и ни омагьоса завинаги с кадифения си глас и талант, решихме просто да те питаме и теб. Коя ти харесва повече? И какво ще кажеш за страхотния тренч, който и двете избраха да носят?



Ако решиш можеш да си го купиш от farfetch.com, а в момента дори има 30 % намаление от цената му. Така той може да бъде твой "само" за 998 долара. Това е!
 

Анкета

Коя ти харесва повече?

More Fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.