Следва

Сряда - Italian B.M.T. (Biggest, Meatiest, Tastiest)

2 седмици преди плажа: Диета №7 - Лимонено-медена

Тази диета е по-скоро прочистваща, отколкото отслабваща, но все пак, ако искаш да свалиш съвсем малко от теглото си, тя е точно за теб...

Health преди 11 години

Тази диета е по-скоро прочистваща, отколкото отслабваща, но все пак, ако искаш да свалиш съвсем малко от теглото си, тя е точно за теб.

Диетата е с продължителност 2 дни и се очаква след като свърши да си свалил 2 килограма. За нея се препоръчва, ако имаш възможност да я започнеш в ден на пълнолуние или новолуние.

Иначе лимонено-медената диета е лесна и приятна. За закуска, обяд и вечеря се консумира единствено и само лимонено-медена смес, за приготвянето на която са необходими само вода, лимони и мед. За да се намали съпровождащия процес на изхвърляне и на течности, диетата включва изискването да се приема голямо количество вода.

Така благодарение на лимонената киселина се потиска чувството на глад, а медът спомага за преодоляване на чувството на слабост, характерно за повечето строги диети. Лимонената киселина разгражда мазнинините и изчиства организма от шлаки и токсини.

Тази диета успешно спомага за премахването на целулит, затова е много полезна, Тя не трябва да се спазва за повече от два дена и повече от веднъж месечно. Този режим не е подходящ за хора с проблеми с бъбреците и такива, които имат гастрит. Ако не си от тях, виж рецептата за подготовка на лимонено-медената смес:


Рецепта: Кипваш за 2 минути три литра обикновена вода и я оставяш да истине на стайна температура. След това я разбърквай със сока от 15 лимона и 50 гр. мед. Бъркай, допкато не се разтопи меда.

Раздели сместа на три равни части и я пии три пъти през деня. Освен лимонено-медената напитка се препоръчва изпиването на няколко чаши зелен чай, но без захар.

Препоръчва се по време на диетата да се избягва тежко физическо и умствено натоварване!

Тази статия е написана с цел да информира читателите относно начините на разтоварване на организма. Преди да започнеш е препоръчително да се консултираш с лекар-специалист по лечебно хранене.

 

 

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 1 месец

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.