Следва

Beach essentials: Избери как да изглеждаш на плажа, спечели 5 много летни козметични продукта - Ден III

Какво ново - Наследницата на Missoni се омъжи в цигански стил

В пищна рокля, богата на котюр елементи, дълга до земята и от висококачествена коприна Misssoni, се омъжи този...

All fashion преди 11 години

В пищна рокля, богата на котюр елементи, дълга до земята и от висококачествена коприна Misssoni, се омъжи този уикенд наследницата на клана Мисони Маргарита.

Дъщерята на творческия директор на италианския лейбъл Ангела Мисони и нейният вече законен съпруг, автомобилният състезател Еуженио Амос, предпочетоха традиционно италианска церемония в цигански стил, който, според нас, е чудесна алтернатива на шатри, луксозни паркове или самотни плажове, както го правят обикновено богатите и известните.

С мароканска кухня, сервирана на ниски масички, обиколени от възглавници с емблематичния зигзагообразен принт Missoni, гости като Карин Ройтфелд, Марио Тестино, модния журналист Сузи Менкес, дизайнера Жамбатиста Вали, шефката на италианския Воуг Франка Созани, Стефано Тончи и т.н. се наслаждаваха и на автентична циганска музика, придружена с акробатични циркови изпълнения, игри и закачки.

Страшно много ни хареса идеята на Маргарита да обуе ниски сандали, защото именно роклята на булката е звездата на една сватба, а не аксесоарите към нея. Роклята пък, както разбрахме, е по дизайн на самата Маргарита, разбира се, създадена с напътствията на нейния добър приятел Жамбатиста Вали.


Младоженецът и неговата булка

Почетните шаферки - сестрата на Маргарита Тереза и богатата наследница Татяна Санто Доминго, са избегнали бялото като вариант за вторите по важност рокли на една сватбена церемония. Техните Missoni тоалети отговарят на цветята в букета на булката. Синхрон, който може да хрумне само на един дизайнерски ум. 


Маргарита в интериора на Мисони

Чудната сватба, едно от най-големите модни събития това лято, между 29-годишната Маргарита Мисони и Амос (27) Сузи Менкес описва в Хералд Трибюн като разкошен римейк на филма на Федерико Фелини "La Strada"! 


Интериорът на градинското парти

Желаем им късмет, разкошен живот и много нови членове на династията Missoni.
 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 21 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.