Следва

ІІI Месец на фотографията

Кой го направи... ?!?

Британската певица ни показа чисто новата татуировка, която си e направила вчера, но освен нея ни изненада и със златен зъб, с който е заменила един от собствените си...

People of art преди 11 години

Едва ли можем да бъдем много изненадани от екстравагантната певица Кейша, след като вече дори сме я виждали как пишка на улицата, но все пак чисто новата й татуировка отново успя да предизвика любопитството ни.


Вчера изпълнителката на "Blow", показа надписа "Suck it", който е татуирала от вътрешната страна на устните си, публикувайки своя снимка в Instagram. Освен рисунката тя се похвали и със златния зъб, който има в устата си, и който може би малко повече в случая ни смути.
 

Всъщност британката е известна главно с чувството си за хумор във всичко, което прави и притежава. От това, че иска да има помощник, който да е облечен непрекъснато като пенис, за да я забавлява, до това, че сигурно притежава едни от най-нестандартните бижута в целия свят, като например колие от зъби и бижу от плацентата от утробата на майка й.
 

Не искаме да сме крайни в изказванията си към нея и някак си ни се струва трудно да преценим дали всички тези неща са редни или не. Затова решихме да те попитаме теб - дали певицата с нетрадиционен вкус към дрехи, обувки и начин на живот не преминава границата на нормалното вече и не започва ли леко да прекалява със странностите си напоследък? Или пък всичко ти се струва нормално и според теб е само в името на шоубизнеса?

 

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра