Следва

BIODERMA организира Уроци по СЛЪНЦЕ

Любими ансамбли - Бременната Меган Фокс, голият корем и Браян Остин Грийн

Прекрасната Меган Фокс, която очаква първото си дете и второ за съпруга й Браян Остин Грийн, е вече в напреднала...

People of art преди 11 години

Очарователната Меган Фокс, която очаква първото си дете и второ за съпруга й Браян Остин Грийн, е вече в напреднала бременност, и се излежава по бански на Хавай, заедно с любимия си мъж. Ваканцията им обаче не остана скрита за папараците и днес на показ са тези "откраднати" моменти. 

Снимките са неоспоримо доказателство за това, че Меган изглежда по-хубава отвсякога бременна, млада, едва на 26 години, заредена с красиви очаквания, а също и безспорен факт за любовта им с Браян, която допълва още повече нейния толкова прекрасен образ.

А видът й е зашеметяващ. Банският в ансамбъл с голото й прелестно и все още секси тяло, прозрачната дълга пола, която скрива дупето и ханша така елегантно, и гримът, от който Меган не се отказва, защото знае, че винаги е на прицел, са просто перфектни.



Почивката на съпрузите Фокс и Остин Грийн е по повод годишнината, втора поред, от сватбата им, когато през 2010-та актьорите се ожениха на скромна церемония на плажа в Хавай само с присъствието на сина на Браян.

Великолепна двойка, която, по сплотеност, малко ни напомня на Дейвид и Виктория Бекъм.
И естествено е тази седмица да попаднат в любимите ни ансамбли.
 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра