Следва

Стрийт стайл вдъхновения... Hippy Summer

Be Italian! Моника Белучи, Бианка Балти и Бианка Брандолини за Dolce & Gabbana

Семейните връзки отново са водещото начало в есенната кампания на Dolce & Gabbana...

All fashion преди 11 години

Сигурно е още рано да говорим за циганско лято, но при някои то вече дойде - волно и безгрижно, по много креативен и естетски начин. И нямаше как да не го забележим. Първо се влюбихме в идеята за сватбена церемония на дъщерята на творческия директор на италианския лейбъл Ангела Мисони и нейния вече законен съпруг, автомобилния състезател Еуженио Амос, които предпочетоха традиционно италианска церемония в цигански стил, а след това тихичко притаихме дъх, пренасяйки се в автентичността на джипси стила, който ни лъхна от чисто новата есенна кампания на Dolce & Gabbana.

Моника Белучи, Бианка Балти и Бианка Брандолини са трите прекрасни грации, които застанаха пред обектива на фотографа Джампаоло Сгура, заедно с огромната си фамилия, за да разкажат без думи за пищността на типичните сицилиански семейни уикенди. 

Чистокръвните италианки успешно успяват да внушат първоначалния замисъл на кампанията и напълно убедително разкриват емоциите, които могат да се родят само в едно истинско италианско семейство, което не спира да празнува, събрано заедно от любовта и от храната.

Като цяло героите на Dolce & Gabbana в тяхната разкошна колекция, са именно традициите на Сицилия и Италия. Великолепие и празнично настроение съпоставени със старомодния семеен портрет на всекидневния обикновен живот, облечени в традиционни песни и танци, и дантела с акценти от златна бродерия. Една съвременна дизайнерска интерпретация, която съвсем успешно пресъздава страстният колорит на циганите.

Неповторимо преживяване на сетивата, което обаче ни носи малко назад във времето, когато за пролетната си кампания Доменико и Стефано за първи път възцариха италианския матриархат. Явно им е харесало, щом си позволяват да се повтарят, но и на нас също!

Гледай: 
























 

More All fashion