Следва

We love: Sony VAIO серия E 14P като летен аксесоар

Ти би ли? 300 долара за чанта, пистолет и белезници

Гаранцията да те пуснат в самолет, банка, кметство, министерство или другa охраняема обществена сграда с тази...

All fashion преди 11 години

Гаранцията да те пуснат в самолет, банка, кметство, министерство или другa охраняема обществена сграда с тази чанта е нищожна. Ако изобщо се осмелиш да го направиш.

Майсторските 3D огнестрелни и хладни оръжия като принт върху чантите на холандския лейбъл Vlieger & Van Damса измислени от двамата създатели на марката - съпрузите Влиегер и Ван Дам, като закачка с това какво може да побере този дамски аксесоар, а в същото време реалистичната им форма би могла наистина да стресне някой решителен джебчия.



Всъщност идеята на Guardian Angel (името на колекцията чанти) няма никаква практична цел освен тази, че е в различни размери, от естествена качествено обработена кожа градска чанта, която сме виждали да носи Риана. А пък първата колекция с такива е част от Музея за модерно изкуство в Ню Йорк.

Като цяло концепцията им е добра, различна и със сигурност успява да пребори първоначалното ни чувство за страх, което внушават оръжията, с леката доза хумор в това да ги отпечаташ върху безобидна /в повечето случаи/ дамска чанта. 

И все пак, ти би ли купил това на цена между 300 и 500 долара? Защото доставят и до България.

А ако ти се сторят готини, ще ги намериш тук>> 


Анкета

Ти би ли носил това?

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 20 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.