Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 2 - 8 юли

5aSec става на 5!

Веригата, която постепенно и с френски финес се превърна в най-доброто на пазара на услуги като химическото чистене и пране...

All About Life преди 11 години

Веригата, която постепенно и с френски финес се превърна в най-доброто на пазара на услуги като химическо чистене и пране, стана на 5.

Честитим с удоволствие и огромна доза доволство малкия юбилей на „Сенк а Сек“.  Обичаме елегантността и прецизността им толкова много, че не си представяме много ясно какво е било преди това. 

Всъщност “Сенк а Сек” не е обикновено химическо чистене с няколко пункта, а компания с дълги традиции, която работи с грижа и внимание към клиентите си. И не защото притежават най-модерната технология и предлагат най-високото качество в пълната гама от услуги от водната обработка и химическото чистене на българския пазар на цени, достъпни за всеки, а защото се грижат нежно и с усмивка за дрехите, които обичаме толкова много.

Компанията е и "зелена" в най-хубавия смисъл на думата, мисълта за природата е във всеки дребен професионален жест, а от миналата година компанията е инициатор на еко инициатива за устойчиво развитие, разработена от “5aSec Dry Clean International”, която оборудва най-новото ателие на фирмата със специална система, чрез която се пести вода и електричество, без това да се отразява на качеството на обработваните текстилни изделия.

Препаратите, с които се третират изделията, са безвредни за околната среда, което кара сърцата ни на еколози да трептят с удоволствие. В сфера като тази, да си екологично насочен, е истинско постижение.
 
Има и недостатък, разбира се, когато застенеш пред готиния млад служител, настъпва колебанието коя от многобройните услуги да използваш. Вярно, секундно, но все пак: дали ще е експертна грижа Фикс (за безупречен вид на костюма, който не се мачка през целия ден и се запазва тъканта) или ще искаш услугата за непромокаемост, анти-акари (обработка с препарат, който предпазва от появата на акари и молци 6 месеца след третирането; препаратът е съставен от растителни екстракти и е безвреден за здравето на човека) или просто перфектно гладене.

В „Сенк а сек“ всичко това се прави безупречно. Вероятно защото знаят, че бъдещето е много по-добро от всяко минало. А тяхното е повече от дълго славно.

Основана в Марсилия през 1968 г., “Сенк а сек“ се превръща за кратко в световен лидер в грижата за почистване на домашен текстил. Групата има близо 7 000 сътрудници и средно по 120 000 клиенти всеки ден.

Компанията разработва уникална концепция, гарантираща на клиентите си евтини услуги, бързина и качество, която я прави лидер не само на френския, но по-късно и на международния пазар. Днес вече в 30 страни по света те разпространяват услугите си, включително и в България. У нас фирмата присъства от юли 2007 г., когато е открито първото ателие в София.

Оттогава там пудрим дрехите си ние, много корпоративни клиенти и дълга редица родни звезди!

Честит рожден ден!!!
 

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: Денят на Земята е 22 април

All About Life преди 17 часа

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 3 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.