Следва

2 юли, понеделник - Дългата рокля на Мирослава

Раят от ягодов сладолед, йогурт и сметана! В Golden Nero

Удоволствията от живота, и то напълно позволени, са най-много през лятото. Иначе защо ще съществува ледена диета...

All About Life преди 11 години

Удоволствията от живота, и то напълно позволени, са най-много през лятото. Иначе защо ще съществува ледена диета като ефикасен начин за усвояване на калориите?!

Тайната е в това, че когато поемаме студена храна, организмът ни изразходва два пъти повече енергия, за да я стопли. А пък когато ядем сладолед, ендорфините, или хормоните на щастието, се увеличават поголовно!

Ледена, изпотена и с много плодове, от домашен италиански ягодов сладолед, полята със сметана и поднесена във висока чаша със столче е нашата ефикасна „диета” днес. Способна е да разтопи калории, стрес и дори едно сърце.

Намира се в ресторант Golden Nero, сервират я в специалния сладоледен салон, с много фантазия при поднасяне.

А утре ни чака нова!

Мелба Фраголина, 300 гр. 8,30 лв.
/ ягода, йогурт, ванилия, пресни ягоди, сметана /



More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 7 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 7 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.