Следва

Патладжани със спанак, домати и моцарела

Натам към Рая - RIU Pravets Resort

Когато градът е нажежен до припадък от слънцето, трафика и енергията на хиляди хора, спасението е...

All About Life преди 11 години

Когато градът е нажежен до припадък от слънцето, трафика и енергията на хиляди хора, спасението е просто – бягство от реалността. Няма по-превъзходен начин да релаксираш от този да вярваш в илюзията, че животът може да прилича на един безкраен уикенд - хладен, зелен, лускозен и пълен с приятни изненади.

Най-хубавото е, че мястото, което предлага всичко това, се намира само на 40 минути с кола от София, с поляни надлъж и нашир, възможности за езда, велосипеден и пешеходен туризъм, а на брега на голямо езеро е разположен и четиризведният оазис, наречен RIU Pravets Resort, където да отседнеш.

С три изискани ресторанта, лоби бар, СПА бар и стилен пиано-бар, хотелът посреща гостите си с богат избор от кулинарни удоволствия и качествени напитки. След бързия леден коктейл в готина обстановка преди настаняване, който ще освежи и отпусне тялото, най-добрият начин да си починеш моментално от града е безвремието в центъра за спорт и отдих в самия хотел.



Върху площ от 3000 кв.м. са разположени СПА Център, фитнес, парни бани и сауни, в които можеш да се отдадеш на ароматерапия, различни видове масажи, на каквото си пожелаеш. Съвсем близо пък е Спортен комплекс Правец - мултифункционална спортна зала, футболни игрища, 4 баскетболни и волейболни и 3 тенис игрища.



Къде да се настаниш в Riu Pravets Resort, избираш от безкрайните възможности, според твоите лични предпочитания. Хотелът има общо 242 луксозни помещения - 212 стаи, 10 едностайни апартамента и екзекютив етаж с 10 стаи, 6 едностайни и 4 двустайни лукс апартамента, предлагащи всички удобства и услуги. В Riu Pravets Resort е позволено да си малко претенциозен, защото да те глезят е тяхната мисия.



Почивката на това чудно райско кътче обаче не лишава никого от градските страсти. Казиното, нощният клуб „Шатра”, ресторантите, пиано-барът са все възможности за забавления, питиета и танци. През деня може да караш джет, водни ски, рингове, „банан” и водно колело в езерото на комплекса. Можеш да правиш всичко, че и повече!



Освен това романтичната зеленина, обгърнала хотелския комплекс, предразполага за провеждане на най-прекрасните мигове от живота – сватби, годишнини и мероприятия от всякакъв род.

Върховните наслади в Riu Pravets Resort нямат свършване. От миналото лято в комплекса функционира и открит басейн с олимпийски размери с шезлонги, детски басейн и летен бар. 



На открития басейн непосредствено до хотела всеки фен на екзотичната кухня ще се радва на най-добрите пици, барбекю и свежи салати.

От петък до неделя на разположение е детски аниматор, който е насреща, за да забавлява децата, докато твоята единствена цел е да откраднеш време само и единствено за себе си.



Чудесна възможност е, че се ползват безплатно тенис на маса, фитнес залата и закритият басейн. По желание има варианти за наемане на личен треньор по тенис, а и там само за теб е игрището на Pravets Golf Club с невероятни промоции и обучение по голф с отстъпка от цената за гости на хотела – „Всеки може да играе” и това наистина е така!



Новите възможности за активен отдих в RIU Pravets от тази година са
още толкова. Фото сафари и фото лов в близкото Ловното стопанство, както и разходка и пикник на язовир Брусен, са атракции за малки и големи! Изобщо в RIU Pravets Resort, на 40 минути от София, можеш да се заредиш с качествена енергия за живот за месеци напред.

Едва ли има друго такова място. Може би само истинският рай, а той в мечтите ни прилича на този в Правец. 



Виж още от магията на riupravets.bg

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.