Следва

Модели, дизайнери, актьори и музиканти пишат специално обръщение до ООН

Жените зад Европейските шампиони по футбол

Едва ли момичетата са случайни, както и футболистите от "La Furia Roja" ...

People of art преди 11 години

Всеки знае, че не са безпочвени думите на Наполеон и е истина, това че зад всеки успял мъж, стои по една силна, уверена и умна жена.

След като снощи испанският отбор срази италианците с рекордна разлика на финала, ни стана изключително интересно какви ли са момичетата зад тези уникални момчета, които станаха европейски шампиони за втори път, вдигайки купата над главите си със самочувствеито на единствения отбор, печелил два пъти поред надпреварата на Стария континент.

Едва ли момичетата са случайни, както и футболистите от "La Furia Roja" не са, но със сигурност си приличат поне по две неща - искат техните момчета да успяват във футбола и са силните жени, без които половинките им със сигурност не могат. Затова решихме да ти представим част от красивите съпруги и приятелки на играчите на испанския тим, които стоят плътно зад успехите и разочарованията на футболистите.

 


 

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра