Следва

Николета и Валери се ожениха... отново!

Миналото: Холивудски двойки, които бихме събрали отново

Какво ли щеше да стане например, ако Анджелина Джоли не се беше влюбила в Беад Пит или пък Крис Браун не беше шамаросал и прибил Риана?

People of art преди 11 години

През последните няколко години много бяха срещите и разделите в Холивуд. Много бяха обичаните двойки и много бяха тези, които потънаха в миналото все едно не са се случвали никога.
 

През последните няколко години в сърцата на феновете остана спомена за най-популярните, за тези които бяха най-обичани и най-обсъждани и за тези, заради които думата "любов" придобиваше смисъл и в Холивуд.

Но както всеки знае почти нищо на този свят не е вечно, въпреки че повечето от тези хора сигурно един ден ще бъдат легенди, затова и повечето от техните/нашите любими връзки преждевременно и дори неочаквано свършиха.

Може би звездите не са намерили сродната су душа, оплитайки се в голяма любов или пък точно обратното, но явно е, че известните са се нуждаели от почивка и разнообразие от идилията си, за да научат нещо ново за себе си.

Истини много, но само една е вярната и тя едва ли някой от нас скоро ше разбере. Въпреки това, ние не спираме да се чудим какво ли щеше да стане например, ако Анджелина Джоли не се беше влюбила в Брад Пит или пък Крис Браун не беше шамаросал и пребил Риана? 

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра