Следва

Най-красивите лесни прически на Лято 2012 от топ коафьора Жоро Петков

Как го прави тя: Даян Крюгер

Тя е една от най-успешните актриси и един от влиятелните трендсетъри едновременно с това, тя е важна на всяко...

Celebrity beauty преди 11 години

Тя е една от най-успешните актриси и един от влиятелните трендсетъри едновременно с това, тя е важна на всяко голямо модно събитие, играе все до класни актьори, беше и жури на филмовия фестивал в Кан. И определено една от малкото жени, които рядко могат да бъдат уловени да сгрешат в стила си.

Такава е Даян Крюгер, която беше засечена на ревюто на Chanel днес в Париж, облечена в неприсъща за нея малко момичешка бледо синя рокля, която пък подчертаваше красиво тънката й талия. Даян бе придружена и от приятеля си Джошуа Джаксън, също актьор, но не толкова голям, колкото нея.

Наскоро актрисата призна в интервю за Великобританското издание на Hello, че често "забравя" да яде, когато я питат как се грижи за външния си вид:

"Да, гледам какво ям, но не заради теглото си, това е моят приоритет. Може би ще ви прозвучи някак претенциозно, но когато съм много заета, аз просто забравям да ям. Дори в момента се намирам за малко слаба, но това е, защото току-що приключиха снимките на новия ми филм и нямах време за храна.

Иначе в ежедневието си избягвам обработената храна и предпочитам да се храня с натурални, повече сурови и екологично чисти неща. Така е й със спорта. Предпочитам да правя упражненията си на открито, вместо да ходя на фитнес или пък да танцувам в зала. Танцувам вътре, само вечер в някой клуб."

Тя добавя още: „А когато съм в Париж, просто взимам едно колело и започвам да обикалям наоколо. Всъщност, когато съм в Ел Ей, правя същото. Като цяло, харесва ми да съм активна непрекъснато."

Може би това е причината на 35, Даян Крюгер да изглежда като 25-годишна!
 

More Celebrity beauty

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Celebrity beauty преди 2 седмици

Марта Стюарт е нещо като вечна цел. Защо? Първо, защото винаги изглежда така, сякаш живее най-добрия си живот, независимо дали отпива от коктейл край басейна или хапва хайвер от сребърно блюдо върху величествено украсена маса. Второ, просто погледнете това лице.

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 10 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 11 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя