Следва

Гаспачо с краставици - свежа, хладна, любима лятна супа

4 юли, сряда - Шарън Стоун в Париж

54-годишната Шарън Стоун е в Париж заради седмицата на Висшата мода и по-специално шоуто на Christian Dior с...

All About Life преди 11 години

54-годишната Шарън Стоун е в Париж заради седмицата на Висшата мода и по-специално шоуто на Christian Dior с новия му дизайнер Раф Симънс, което се случи в понеделник.

Като рекламно лице на бюти продуктите на френския луксозен лейбъел и като жена със специално отношение към красотата и стила, актрисата демонстрира добър вкус и перфектно чувство за умерен сексапил с тази вълшебна рокля от чиста коприна в корал и розово. Също като Шарън я носим със сандал в nude цвят, пъстра чанта и чифт жестоки очила.

Виж всички в Календар на стила>>

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.