Следва

Директно от Париж: Givenchy Haute Couture 2012-13 в детайли

Клои Севини и роклята на плисета Prada в новото видео на SHOWstudio

Това е един от последните модни филми на интернет платформата SHOWstudio, част от поредицата, наречена...

All fashion преди 11 години

Това е един от последните модни филми на интернет платформата SHOWstudio, част от поредицата, наречена Fashion Fetish и в която преди време видяхме Карли Клос, посветена на това да изследва връзката между жената и дрехата и до колко последната влияе на настроението, дори на отношението ни към живота.

Създаден от креативен екип модни хора - Даря Жукова като режисьор, Джована Баталия като стилист и с участието на актрисата Клои Севини, редактора Дерек Бласберг и модела Питър Брант, филмът напомня на такъв от годините на нямото кино, но дейстието, разбира се, се развива в наши дни.

Клои Севини е млада свободна жена в града, а мъжът, който й поднася шампанско, е красив, но говори твърде много, толкова, че тя се отегчава бързо. Внезапно вижда роклята Prada нa закачалката отсреща и магията се получава.

Ефектът на пренасяне на действието в мислите на героя е постигнат майсторски. Благодарение на прекрасната хореография Клои танцува суинг в роклята на плисета Prada, кройката на която позволява да прави великолепни движения. След като разбира за ефекта на дрехата върху себе си, Клои се прибира с Prada-та, а не с мъжа.

Американската актриса с френско има танцува съвършено добре, леко преиграва на места, но пък концепцията и изпълнението зад кадър много ни харесват.

Темата е готина и може да се развие прекрасно и в още вълнуващи сюжети, така че с интерес ще следим развитието на проекта.

А ето и самото видео тук:

 

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 2 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 20 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.